EUROLYGA 2023

Išlaukė: K. Irvingas galės žaisti ir namų rungtynėse

Skiepytis nuo koronoviruso atsisakęs ir dėl šios priežasties namų rungtynių žaisti negalėjęs „Brooklyn Nets“ ekipos gynėjas Kyrie Irvingas sulaukė palankių naujienų.

K.Irvingas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
K.Irvingas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-24 09:29

Iki tol Niujorko įstatymai draudė neskiepytam krepšininkui varžytis šiame mieste, o tai reiškė, kad Bruklino komandos garbę ginantis krepšininkas galėjo rungtyniauti tik išvykos rungtynėse.

Vis dėlto 30-mečiui 188 cm ūgio krepšininkui buvo uždegta šviesa. Pranešama, kad Niujorke žadama pakeisti COVID-19 taisyklių reglamentą ir sportininkams taikyti tam tikras išimtis.

Tai leistų K.Irvingui varžytis ir namų rungtynėse.

Naujienų žurnalistas Shamsas Charania savo tviteryje pranešė, kad ši žinia taip pat palies ir nevakcinuotus beisbolo ekipų „New York Yankees“ ir „New York Mets“ žaidėjus.

Šis įstatymas bus paskelbtas artimiausiomis dienomis, tai reiškia, kad K.Irvingas šiame NBA sezone savo žiūrovų akivaizdoje debiutuoti galės dar šią savaitę – sekmadienį vyksiančioje dvikovoje prieš „Charlotte Hornets“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.