EUROLYGA 2023

Vengrišką antausį gavęs G. Žibėnas nuleido akis: „Po pertraukos veiksmai buvo nuviliantys“

Vilniaus „Ryto“ ekipa savo pasirodymą FIBA Čempionų lygoje baigė pralaimėjimu. Paskutinės L grupės „Top 16“ etapo rungtynėse Giedriaus Žibėno auklėtiniai išvykoje 81:86 (19:22, 27:17, 13:20, 22:27) nusileido iki tol be pergalių žygiavusiai Sombatėjaus „Falco“ komandai iš Vengrijos.

G.Žibėnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
G.Žibėnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-24 07:55

Antroje rungtynių pusėje subyrėjęs „Rytas“ rungtynių pabaigoje liko be nieko – paskutinės akistatos minutės priklausė priešininkų kontrolei.

Ši dvikova tiek Vilniaus, tiek ir Sombatėjaus ekipai nebereiškė nieko – abi komandos liko už atkrintamųjų varžybų fronto.

Po pralaimėto paskutinio šio sezono tarptautinio fronto mūšio „Ryto“ treneris G.Žibėnas neslėpė nusivylimo dėl itin nesėkmingos antros rungtynių pusės.

„Pirmoje rungtynių pusėje žaidėme kartu, stovėjome vieni už kitų ir turėjome persvarą. Ji nebuvo didelė, bet mes vis tiek pirmavome ir kontroliavome žaidimą su savo gynyba, bet po ilgosios pertraukos veiksmai buvo nuviliantys, ypač gynyboje.

Pradėjome kalbėtis su teisėjais, o ne su komandos draugais. Padarėme klaidų, o už jas buvome nubausti greitomis atakomis.

„Falco“ yra gera komanda, kuri dar geriau žaidžia namuose. Jie pajautė kraują ir nusipelnė šios pergalės“, – galvą nuleidęs spaudos konferencijoje šnekėjo G.Žibėnas.

FIBA Čempionų lygos „Top 16“ etape „Rytas“ iškovojo dvi pergales ir liko trečioje L grupės vietoje.

Toliau kovą dėl taurės tęs Tenerifės „Lonovo“ (5/5) ir Strasbūro SIG (3/2) komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.