EUROLYGA 2023

Iš pirmosios vietos į Eurolygos ketvirtfinalį žvelgęs Šaras atskleidė, kas bus svarbiausia stipriausiųjų aštuonete

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ (21/5) užsitikrino pirmąją vietą Eurolygos reguliariojo sezono turnyrinėje lentelėje. Penktadienį Šaro auklėtiniai savo žiūrovų akivaizdoje 88:67 pranoko Stambulo „Fenerbahce“ (9/15) krepšininkus.

Š.Jasikevičius džiaugėsi komandos puolimu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius džiaugėsi komandos puolimu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2022, 10:23 AM

Įsismaginęs Katalonijos klubas pakartojo praėjusio sezono pasiekimą – pirmajame turnyro etape paliko visas kitas Eurolygos komandas už savo nugaros.

Nors iki reguliariojo sezono pabaigos „Barcelona“ ekipai dar liko dvejos rungtynės, tačiau antroje vietoje esanti Madrido „Real“ jau prarado visas galimybes pasivyti savo principinius varžovus.

Penktadienio mūšyje Š.Jasikevičiaus auklėtiniai priešininkams smogė nuo pat rungtynių pradžios – galingo puolimo dėka „Barcelona“ greitai susikrovė solidų pranašumą ir jį išlaikė iki pat akistatos pabaigos.

Po pergalingo mūšio 46-erių krepšinio specialistas iš Lietuvos džiaugėsi savo krepšininkų pasirodymu puolant ir žvelgė į artėjančias atkrintamųjų varžybų kovas.

„Puolime buvome geri. Kai pataikai 9 tritaškius visada yra lengva, bet man labiau patiko antroji rungtynių pusė, kai buvome solidesni. Tada net nebereikėjo tiek daug tolimų metimų.

Šią savaitę turėjome trijų rungtynių maratoną, žibėjome puolime, tačiau Eurolygos ketvirtfinalyje negausime tokių galimybių siautėti puolime – atkrintamosiose varžybose viską lems detalės. Turėsime būti gerai pasiruošę fiziškai bei psichologiškai“, – po akistatos kalbėjo Š.Jasikevičius.

Šią dvikovą del peties traumos praleido „Barcelona“ klubui atstovaujantis Rokas Jokubaitis.

Šaras puikiai prisimena ir praėjusių metų Eurolygos ketvirtfinalio seriją – pirmąją vietą reguliariajame sezone užėmusi Katalonijos ekipa žaidė su ugnimi ir į turnyro finalinį ketvertą žengė tik po penktųjų serijos rungtynių.

Tąsyk „Barcelona“ serijoje iki trijų pergalių palaužė Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininkus 3:2.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.