EUROLYGA 2023

"Nevėžio" ekipoje rungtyniaujantis kėdainiškis kitą sezoną rungtyniaus NCAA

Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ ekipoje rungtyniaujantis 19-metis atakuojantis gynėjas Armandas Plintauskas po sezono kelsis už Atlanto. Perspektyvusis snaiperis apsisprendė derinti krepšinį su studijomis ir priėmė Šiaurės Ilinojaus universiteto pasiūlymą.

 A. Plintauskas.<br> kknevezis.lt nuotr.
 A. Plintauskas.<br> kknevezis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2022, 9:36 PM

„Noriu padėkoti savo miesto komandai už suteiktą platformą tobulėti ir parodyti save. Esu tikras, kad debiutas aukščiausiame lygyje prisidėjo prie to, kad sulaukčiau pasiūlymų iš už Atlanto, – džiaugėsi Armandas Plintauskas, – Kėdainiuose jaunimui sudarytos puikios sąlygos tobulėti, bet žiūrint iš asmeninės perspektyvos, visada norėjau derinti krepšinį su studijomis, todėl ir nusprendžiau priimti tokį sprendimą.“

Šį sezoną krepšininkas debiutavo ir Lietuvos krepšinio lygoje (Betsafe-LKL), kur ant parketo jau spėjo pasirodyti 15-oje rungtynių. Sėkmingiausią pasirodymą kėdainiškis surengė prieš Kauno „Žalgirio“ ekipą, kuomet, realizavęs vieną dvitaškį bei du tritaškius, surinko 8 taškus.

Taiklumu pasižymintis krepšininkas šį sezoną taip pat rungtyniauja ir Regionų krepšinio lygos (RKL) čempionate, kur kol kas spėjo sužaisti 23 susitikimus ir vidutiniškai fiksuoja 17,7 taškų, 1,8 rezultatyvaus perdavimo bei 1,2 perimto kamuolio per rungtynes vidurkius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.