EUROLYGA 2023

R. Kadyrovas pademonstravo krepšinio sugebėjimus: apsijuokęs – pyktį išliejo kitu būdu

Agresorei Rusijai priklausančios Čečėnijos respublikos lyderis Ramzanas Kadyrovas nusprendė pademonstruoti savo sugebėjimus krepšinyje.

Čečėnijos lyderis R.Kadyrovas pademonstravo savo sugebėjimus krepšinio aikštelėje.<br>AP/Scanpix ir stopkadro nuotr. koliažas.
Čečėnijos lyderis R.Kadyrovas pademonstravo savo sugebėjimus krepšinio aikštelėje.<br>AP/Scanpix ir stopkadro nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2022, 11:32 AM

Nenorėdamas nusileisti garsiausiems visų laikų pasaulio diktatoriams 45-erių čečėnas dažnai mėgsta save vaizduoti kaip įvairių sričių specialistą. Šį kartą eilė atėjo krepšiniui, tiesa, R.Kadyrovas ne itin sužibėjo atakuodamas krepšį.

Socialinėje erdvėje pasirodė įrašas, kuriame Ukrainą užpuolusios Rusijos pakalikas vienoje sporto salėje bandė atlikti metimus iš vidutinio nuotolio.

Vis dėlto Čečėnijos lyderis prametė visus septynis atliktus metimus, o daugelis jų net nelietė lanko.

Po netaiklios serijos R.Kadyrovas pyktelėjo ir smūgiavo koja į krepšinio kamuolį. Futbolo sugebėjimai jam pasirodė artimesni – griežtu charakteriu garsėjantis čečėnas į kamuolį pataikė iš pirmojo karto.

Lrytas.lt primena, kad Čečėnijos lyderis aktyviai palaiko Rusijos karinius veiksmus Ukrainoje, kurioje nekaltus ukrainiečius žudo ir pačio R.Kadyrovo pasiųsti Čečėnijos daliniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.