EUROLYGA 2023

E. Ulanovas nėra užtikrintas dėl atstovavimo Lietuvos rinktinei Europos čempionate: „Klaustukas yra pakibęs“

Pastarosiomis dienomis ne vienas Lietuvos krepšininkas viešai davė pažadą prisijungti prie Lietuvos krepšinio rinktinės, kuri šį rudenį varžysis Europos krepšinio čempionate. Vis dėlto kai kurie žaidėjai dar nėra užtikrinti dėl savo sprendimo, vienas tokių – Edgaras Ulanovas.

Edgaras Ulanovas<br>G.Šiupario nuotr.
Edgaras Ulanovas<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2022, 5:36 PM, atnaujinta Apr 8, 2022, 5:41 PM

Kauno „Žalgirio“ ekipai atstovaujantis 30-metis 199 cm ūgio puolėjas portalo „Basketnews“ tinklalaidėje apie tai prakalbo pats.

„Planuose gal ir būtų (atstovauti Lietuvai Europos čempionate), bet realybėje neaišku. Klaustukas yra pakibęs, po sezono žiūrėsime. Patvirtinimo duoti negaliu“, – kalbėjo E.Ulanovas.

Pastaruoju metu gerą žaidybinę formą demonstruojantis lietuvis šiame Eurolygos sezone vidutiniškai per rungtynes įmesdavo po 8,1 taško, atkovodavo po 4,3 kamuolio ir rinkdavo po 11,2 naudingumo balo.

Lrytas.lt primena, kad dėl traumos E.Ulanovas praleido ir praėjusią vasarą Lietuvoje vykusią atranką į Tokijo olimpinių žaidynių krepšinio turnyrą. Atrankos finale lietuviai nusileido Slovėnijos krepšininkams.

2022-ųjų Europos krepšinio čempionatas startuos rugsėjo 1-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.