EUROLYGA 2023

L. Jamesas pasisakė apie savo ateitį NBA ir išrėžė, ar R. Westbrooką mato „Lakers“ ekipoje

Viena didžiausių NBA žvaigždžių 37-erių 206 cm ūgio JeBronas Jamesas antradienį surengė spaudos konferenciją, kurioje išreiškė savo mintis apie tai, ką jis galvoja apie savo karjerą, apie kitus „Los Angeles Lakers“ žaidėjus. Los Andželio komanda iškart po reguliaraus sezono pabaigos baigė savo pasirodymą, nepatekusi net ir į įkrintamąsias akistatas. Klubas liko dešimtas, o „Lakers“ lyderis L.Jamesas praleido likusias dvejas paskutines šio sezono komandos rungtynes dėl čiurnos traumos.

LeBronas Jamesas.<br>AP/Scanpix nuotr.
LeBronas Jamesas.<br>AP/Scanpix nuotr.
LeBronas Jamesas neleistinai stabdė Joną Valančiūną.<br>AP/Scanpix nuotr.
LeBronas Jamesas neleistinai stabdė Joną Valančiūną.<br>AP/Scanpix nuotr.
LeBronas Jamesas.<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
LeBronas Jamesas.<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
LeBronas Jamesas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
LeBronas Jamesas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 12, 2022, 5:33 PM

Pastarąjį sykį L. Jamesas žaidė balandžio 2 d. pralaimėtame mače prieš Joną Valančiūną ir „New Orleans Pelicans“. L. Jamesas nepatekto į NBA atkrintamąsias kovas vos ketvirtą kartą per 19 metų karjerą.

Paklaustas apie savo ateitį ir galimą karjeros pabaigą, NBA stabas nežadėjo savęs nurašyti: „Neturiu jokių amžiaus apribojimų ar minčių šnekėti, kad sportuosiu iki tam tikro metų skaičiaus. Aš tiesiog noriu žaisti, dar esu tinkamas kovoti aukščiausiame lygyje, kurį rodžiau šį sezoną.

Žinote, jei reikėtų save su kažkuo lyginti, tai aš esu apelsinas ir štai iš to prakeikto apelsino reikia išspausti kuo daugiau sulčių.

Ir aš vis dar šviežas apelsinas. Jei žaisčiau tragiškai ir šlykščiai, mane tiesiog išvarytų iš komandos. Bet aš vis dar velniškai geras“, – L. Jameso žodžius cituoja „Basketball News“.

Per 56 NBA rungtynes ​​šį sezoną L.Jamesas vidutiniškai pelnydavo po 30,3 taško, atkovodavo po 8,2 kamuolio ir atlikdavo po 6,2 rezultatyvaus perdavimo.

Los Andželas prarado šansus patekti į atkrintamąsias kovas po pralaimėjimo NBA reguliariajame sezone su „Phoenix Suns“ 110:121.

Taip pat garsenybė pasisakė apie kitą „Lakers“ klubo žaidėją gynėją Russellą Westbrooką bei jo ateitį komandoje.

„Nesiruošiu čia sėdėti ir tvirtinti ar neigti kažkokius spėliojimus. Ar daryti sprendimus. Tai ne mano darbas – tam yra klubo biuras. Bet jei manęs klausiate, tai man patinka būti vienoje komandoje su Russellu“, – NBA žvaigždę cituoja „Yahoo Sports“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.