EUROLYGA 2023

Finalinio ketverto link artėjantis P. Laso neskuba džiaugtis: prakalbo apie laukiančius iššūkius Tel Avive

Prieš Eurolygos atkrintamųjų varžybų startą daugelio krepšinio ekspertų nurašyta Madrido „Real“ ekipa pasiuntė aiškią žinią visiems skeptikams.

P.Laso.<br>G.Bitvinsko nuotr.
P.Laso.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2022, 10:56 AM

Pablo Laso auklėtiniai laimėjo pirmąsias dvejas ketvirtfinalio serijos prieš Tel Avivo „Maccabi“ rungtynes ir kol kas yra viena iš visų aštuonių atkrintamosiose varžybose dalyvaujančių komandų, kuri savo kraityje turi dviejų pergalių pranašumą.

Penktadienį karališkasis klubas pervažiavo savo varžovus 95:66.

Abiejose rungtynėse savo namų sienas apgynusi „Real“ penktadienį spindėjo abiejose aikštės pusėse. Pirmąjį gynybos reitingą Eurolygos reguliariajame sezone turėjusi Madrido ekipa visiškai surakino priešininkus iš Izraelio.

Prie geros gynybos prisidėjo ir uraganinis puolimas. Net ir antroje rungtynių pusėje visiškai atleidusi tempą „Real“ priešininkams sukratė 95 taškus.

Po iškovotos pergalės Ispanijos vicečempionų strategas P.Laso nusilenkė puikiai namuose rungtyniavusiems auklėtiniams bei prakalbo apie laukiančius iššūkius išvykoje.

„Noriu pasveikinti vaikinus už puikų darbą, geros rungtynės. Labiausiai buvo įtemptas pirmasis kėlinyje – jame atidavėme labai daug jėgų tiek puolime, tiek ir gynyboje.

Tinkamai judinome kamuolį, o geriausiai mūsų žaidimas atsiskleidė antrajame bei trečiajame kėliniuose. Buvome tvirti gynyboje ir kontroliavome rungtynių tempą.

Tai yra didžiulė pergalė. Žinome, kad mūsų laukia daug darbo, o dabar vyksime į Tel Avivą. Esu labai laimingas, nes daugeliui netikėtai serijoje pirmaujame 2:0.

Žinome, kaip bus sunku Tel Avive. Norint sustabdyti varžovus teks įdėti daug pastangų – tai labai geri žaidėjai. Neabejoju, kad mūsų lauks puiki atmosfera. Bus taip pat sunku kaip ir pirmose dvejose serijos rungtynėse“, – samprotavo ispanas.

Dabar serija keliasi į Tel Avivą. Trečiosios ketvirtfinalio rungtynės bus žaidžiamos balandžio 28-ąją. Pergalės atveju „Real“ taptu pirmąja Eurolygos finalinio ketverto dalyve.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.