EUROLYGA 2023

NBA atkrintamųjų varžybų metu – iškalbinga LeBrono Jameso žinutė

„Los Angeles Lakers“ ekipos žvaigždė LeBronas Jamesas kartu su savo komandos draugais jau ilsisi nuo krepšinio. Los Andželo klubas šiame sezone liko už NBA atkrintamųjų varžybų borto, o dabar vykstančias svarbiausias kovas stebi namuose ant sofos.

L.Jamesas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
L.Jamesas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2022, 8:55 AM

37-erių „Lakers“ puolėjas vis dar sunkiai gali susitaikyti su faktu, kad jo kova dėl čempionų titulo baigėsi dar reguliariajame sezone.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį L.Jamesas savo tviteryje pasidalino skambia žinute, kurioje davė žodį, kad savo karjeroje daugiau niekada nepraleis NBA atkrintamųjų varžybų.

„Daugiau niekada savo karjeroje nebaigsiu sezono iki atkrintamųjų varžybų. Šis š*dinas jausmas SKAUDINA. Gerai, grįžtu žiūrėti rungtynes“, – rašė „Lakers“ puolėjas.

Lrytas.lt primena, kad šiame sezone krepšininko atstovaujamas Los Andželo klubas susidūrė su rimtomis traumų problemomis.

Nors pats L.Jamesas individualiai sužaidė dar vieną įspūdingą sezoną, tačiau asmeninių krepšininko pastangų prasibrauti į atkrintamąsias varžybas neužteko. „Lakers“ liko 11-oje Vakarų konferencijos turnyrinės lentelės vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.