EUROLYGA 2023

Prie sienos Eurolygoje priremtas Šaras prakalbo apie psichologiją, o A. Trinchieri pažadėjo siekti neįmanomo

„Naujovėms ir treniruotėms laiko per mažai. Šiuo metu esame orientuoti į žaidėjų psichologinį ir fizinį šviežumą“, – samprotavo „Barcelona“ strategas Šarūnas Jasikevičius.

Š.Jasikevičius ir A.Trinchieri.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Š.Jasikevičius ir A.Trinchieri.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2022, 11:15 AM

Antradienį jis kartu su savo auklėtiniais stos į svarbiausią Eurolygos mūšį šiame sezone. Katalonijos klubas savo žiūrovų akivaizdoje penktą kartą turnyro ketvirtfinalio serijoje surems ietis su Miuncheno „Bayern“ krepšininkais.

Rungtynių nugalėtojas gaus ilgai lauktą bilietą – vietą Belgrade vyksiančiame Eurolygos finaliniame ketverte.

Po dvi pergales serijoje iki trijų laimėjimų pasidalinusios ekipos nebeturi ko taupytis, o „Barcelona“ treniruojantis Š.Jasikevičius prieš žūtbūtinį mūšį ragino savo auklėtinius nebesidairyti į praeitį.

„Turime pamiršti tai, kas įvyko Miunchene. Neabejoju, kad abi komandos antradienį demonstruos geresnį žaidimą, o tą ypatingai turime daryti mes. Reikia tinkamai išnaudoti pražangas ir nepažeisti taisyklių prieš iš toli metančius krepšininkus“, – akcentavo lietuvis.

46-erių krepšinio specialistas taip pat prakalbo apie traumą patyrusio ir šiuo metu vis dar žaisti negalinčio Cory Higginso būklę.

„Jam dar reikia kelių treniruočių tam, kad sugrįžtų į pilną komandos ritmą, bet jo sugrįžimas jau yra arti“, – teigė Šaras.

Tuo metu „Bayern“ treniruojantis Andrea Trinchieri savo ekipai įkvėpimo bandys ieškoti po itin sėkmingai susiklosčiusių ketvirtųjų serijos rungtynių, kuriose Miuncheno klubas 59:52 supančiojo katalonus.

„Mes vis dar nesame poros favoritai. Niekas nepasikeitė. Pagrindinis klausimas – ar mums pavyks pasiekti tokį puikų žaidimo lygį, kurį demonstravome ketvirtose rungtynėse. Darysime viską, net tai, kas gali atrodyti neįmanoma“, – ryžtingai kalbėjo italas.

Šios poros nugalėtojas Eurolygos pusfinalyje susigrums su Madrido „Real“ krepšininkais.

Penktosios „Barcelona“ ir „Bayern“ komandų ketvirtfinalio serijos rungtynės Katalonijos sostinėje vyks antradienį, 21 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.