EUROLYGA 2023

Žūtbūtinis Eurolygos mūšis Graikijos pragare: ryžtingai kalbantys strategai pabrėžia arenos faktorių

Trečiadienį vakare paaiškės visos Eurolygos finalinio ketverto dalyvės. Kol kas liko tik paskutinysis nežinomasis – ketvirtasis bilieto siekiantis klubas.

G.Bartzokas ir S.Obradovičius.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
G.Bartzokas ir S.Obradovičius.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2022, 11:02 AM, atnaujinta May 4, 2022, 12:11 PM

Dėl vietos į Belgrade vyksiančią krepšinio šventę į žūtbūtinį mūšį Pirėjuje stos vietos „Olympiakos“ ir „Monaco“ krepšininkai.

Šiuo metu serijoje iki trijų pergalių viešpatauja lygybė – 2:2.

Prieš svarbiausią šio sezono mūšį „Olympiakos“ treniruojantis Georgios Bartzokas džiaugėsi, kad lemiama dvikova bus žaidžiama pilnutėlėje namų tvirtovėje.

„Jei kas nors sezono pradžioje mums būtų pasakęs, kad žaisime penktąsias serijos rungtynes savo aikštėje tam, kad patektume į finalo ketvertą, visi būtume laimingi.

Laukia labai sunkios rungtynės, bet žaisime namuose, turime potencialo. Jei rungtyniausime gerai – laimėsime“, – kalbėjo graikas.

Tuo metu „Monaco“ treniruojantis Saša Obradovičius atskleidė, kas bus svarbiausia, norint iškovoti pergalę Graikijos pragare.

„Ketvirtose serijos rungtynėse mano auklėtiniai parodė kur kas daugiau energijos nei anksčiau. Dabar visas psichologinis spaudimas kris ant varžovų pečių.

Šioje serijoje jau nugalėjome priešininkus Pirėjuje, tačiau dabar laukia penktosios rungtynės, viskas bus kitaip.

Jei norime juos nugalėti išvykoje, turime ne tik atsinešti energiją, bet ir būti kantrūs bei žaisti su širdimi. „Olympiakos“ yra labai patyrusi tokio tipo rungtynėse, bet mes žinome ko reikia tikėtis“, – teigė „Monaco“ strategas.

Dar savaitės pradžioje buvo pranešta, kad lemiamą mūšį stebės pilnutėle „Taikos ir draugystės“ arena. Visi bilietai buvo išgraibstyti dar likus kelioms dienoms iki penktųjų serijos rungtynių.

Vietą Eurolygos finaliniame ketverte jau turi Madrido „Real“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir „Barcelona“ ekipos.

Penktosios „Olympiakos“ ir „Monaco“ ketvirtfinalio serijos rungtynės Graikijoje bus žaidžiamos trečiadienį, 21 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?