EUROLYGA 2023

Pirėjo pragare su „Olympiakos“ į finalinį ketvertą žengęs G. Bartzokas: „Privalėjome valdyti emocijas“

Dramatiška, intriguojanti ir kvapą gniaužianti serija. Trečiadienį Pirėjo „Olympiakos“ žengė į Eurolygos finalinį ketvertą, kai paskutinėse ketvirtfinalio serijos rungtynėse namuose 94:88 palaužė „Monaco“ krepšininkus.

G.Bartzokas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
G.Bartzokas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2022, 11:49 AM, atnaujinta May 5, 2022, 2:28 PM

Graikijos klubas laimėjo seriją 3:2 ir po penkerių metų sugrįžo į stipriausių Europoje ketvertuką.

Likus 10 sek. iki ketvirtojo kėlinio pabaigos „Taikos ir draugystės“ arena regėjo vaizdą primenantį ne krepšinio rungtynes, o 80-ųjų roko koncertą – žiūrovai paliko tribūnas ir užplūdo aikštės parketą.

„Olympiakos“ sirgalių ir krepšininkų džiaugsmas buvo trumpai nutrauktas tam, kad būtų leista ištiksėti paskutinėms rungtynių sekundėms, o tam įvykus, džiaugsmas tęsėsi dar ilgai.

 

Šypsenos savo veide neslėpė ir sirgalių apsuptyje atsidūręs Pirėjo klubo treneris Georgios Bartzokas.

„Sveikinu mūsų klubą su šiuo įspūdingu pasiekimu. Taip pat noriu išreikšti didžiulę pagarbą „Monaco“, jie taip pat nusipelnė vietos finaliniame ketverte, tai buvo labai sunki serija.

Rungtynių metu mes privalėjome valdyti savo emocijas, nuolat apie tai kalbėjome – tiek prieš rungtynes, tiek ir ilgosios pertraukos metu. Buvome įsitikinę, kad mūsų laukia visas 40 minučių truksianti atkakli kova.

Po pirmosios rungtynių pusės atsilikome septyniais taškais, o varžovai mus baudė tolimais metimais, bet mes nenustojome tikėti, kad mūsų darbas gynyboje prives prie tinkamų sprendimų puolime.

Žaidėjai nuolat komunikavo aikštėje, žinoma, labai noriu padėkoti ir pasveikinti mūsų sirgalius“, – po rungtynių kalbėjo „Olympiakos“ strategas.

Eurolygos pusfinalyje Pirėjo klubas susigrums su titulą ginančia Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.