EUROLYGA 2023

Eros pabaiga – broliai Lavrinovičiai baigia karjerą: „Tikrai neliūdėsime“ Kviečia į atsisveikinimo renginį

Legendiniai Lietuvos krepšinio dvyniai Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai skelbia baigiantys daugiau nei dvidešimtmetį trukusią profesionalių krepšininkų karjerą.

Broliai Lavrinovičiai atsisveikina su krepšiniu.<br>G.Šiupario nuotr.
Broliai Lavrinovičiai atsisveikina su krepšiniu.<br>G.Šiupario nuotr.
Broliai Lavrinovičiai atsisveikina su krepšiniu.<br>M.Patašiaus nuotr.
Broliai Lavrinovičiai atsisveikina su krepšiniu.<br>M.Patašiaus nuotr.
Broliai Lavrinovičiai atsisveikina su krepšiniu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Broliai Lavrinovičiai atsisveikina su krepšiniu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-05-06 09:32, atnaujinta 2022-05-06 10:49

Šia proga birželio 18 dieną „Avia Solutions Group“ arenoje Vilniuje broliai savo gerbėjams bei bičiuliams surengs atsisveikinimo šventę.

Aukščiausiais pasaulio dvyniais tituluojami Lavrinovičiai renginio metu ketina paskutinį kartą profesionaliai išbėgti į aikštelę ir susirungti tarpusavyje – tam jie suburs dvi priešininkų komandas.

Į pagalbą draugiškose varžybose broliai pasikvies ir dabartinių Lietuvos krepšinio pažibų, ir jau legendomis tapusių krepšininkų – Rimantą Kaukėną, Ramūną Šiškauską, Liną Kleizą bei kitų sirgalių pasiilgtų veidų, kurių vardų Lavrinovičiai dar nenori atskleisti.

„Pagrindinis renginio tikslas – sukviesti visą krepšinio bendruomenę, kuri mus supo daugiau nei dvidešimt metų. Norime visiems padėkoti, pasidalinti prisiminimais, pamatyti vieni kitus ir, žinoma, sužaisti paskutinį mačą,“ – planais dalijasi Kšištofas.

Legendinius aikštelės draugus Lavrinovičiai kviečia ne tik norėdami išsaugoti ir pratęsti krepšinio istoriją, bet taip tikisi ir pritraukti kuo daugiau žmonių, ypač jaunimo, mat už bilietus surinktos lėšos bus skirtos kilniam tikslui.

„Tikimės, kad žinomi krepšininkai padės užpildyti visą areną, nes dalį už bilietus surinktų lėšų skirsime nuo karo Ukrainoje nukentėjusiems vaikams,“ – pasakoja Darjušas.

Renginyje taip pat netrūks kitų linksmybių – gerą nuotaiką šventės metu užtikrins krepšinio komentatorius Karolis Tiškevičius bei muzikiniai pasirodymai, o pabaigoje visi norintys galės įsiamžinti su savo mylimiausiais krepšininkais.

„Mes tikrai neliūdėsime, jau prisibėgiojom ir užteks. Šįkart susitiksime vien švęsti. Norime padaryti šventę ne tik sau, bet ir visiems Lietuvos krepšinio aistruoliams. Tikimės, kad tai gali tapti gražia tradicija ir kiti krepšininkai taip pat pagalvos apie tokį renginį prieš baigdami karjeras,“ – viliasi broliai.

Bilietus į birželį vyksiantį renginį galite įsigyti jau dabar Bilietai.lt. Paskubėkite – pirmieji 1000 bilietų bus parduodami už simbolinę 7 ir 12 eurų kainą. Šie skaičiai pasirinkti neatsitiktinai – būtent tokiais numeriais pažymėtais marškinėliais Lavrinovičiai žaidė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.