EUROLYGA 2023

Jubiliejų minintis Jonas Valančiūnas gimtadienį švęs Lietuvoje

NBA žvaigždė Jonas Valančiūnas gegužės 6-ąją švenčia 30-ąjį gimtadienį. „New Orleans Pelicans“ žvaigždė prieš kelias dienas grįžo į Lietuvą, tad jubiliejų minės gimtinėje.

 J. Valančiūnas.<br> V. Mačiulis. 
 J. Valančiūnas.<br> V. Mačiulis. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2022, 12:44 PM, atnaujinta May 6, 2022, 12:49 PM

Apie tai pranešė krepšinio žurnalistas Vidas Mačiulis.

„Pasveikinęs šį rytą jubiliatą jo namuose Vilniuje ir paruošęs interviu jo laidai „Krepšinio pasaulyje“, vis dar stebiuosi Jono nuoširdumu ir pagarba man, – rašė V.Mačiulis. – Gal dėl to, kad aš jį, kaip ir Arvydą Sabonį, du aukštaūgius penkiolikamečius pirmasis pašnekinau TV, ir po to jiedu tapo man artimais bičiuliais.

Jau gegužės 1-ąją J.Valančiūnas parskrido Lietuvon, bet net 5 dienas sugebėjo nepatekti mano kolegų akiratin. Gimtadienio proga jis pakvietė pas save į svečius. Penkerių Tauras ir septynerių Jonas nesiklausė, ką man pasakojo jų tėvelis. Sveikatos, džiaugsmo ir sėkmės!“

J.Valančiūnas kiek anksčiau yra pareiškęs, kad šią vasarą padės nacionalinei krepšinio rinktinei, kuri rugsėjį varžysis Europos krepšinio čempionate.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.