EUROLYGA 2023

Dalase vykusių rungtynių metu – išpuolis prieš Ch. Paulo šeimą: krepšininkas įsiuto

„Phoenix Suns“ krepšininkams Dalase nepavyko iškovoti trečiosios pergalės šioje serijoje. Finikso klubas išvykoje 101:111 nusileido vietos „Mavericks“ krepšininkams, o pralaimėjimą svečių lyderiui apkartino ir dar vienas nemalonus įvykis.

Ch.Paulo šeima rungtynių metu sulaukė užgauliojimų,<br>Reuters/Scanpix ir stopkadro nuotr. koliažas.
Ch.Paulo šeima rungtynių metu sulaukė užgauliojimų,<br>Reuters/Scanpix ir stopkadro nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-09 08:06

Naujienų portalas ESPN praneša, kad „American Airlines Center“ arenoje vykusiose rungtynėse prie „Suns“ atsarginių žaidėjų suolelio sėdėjusi Finikso ekipos gynėjo Chriso Paulo šeima sulaukė aikštės šeimininkų sirgaliaus užgauliojimų.

Teigiama, kad buvo apstumdyta krepšininko žmona, fizinio kontakto taip pat neišvengė ir gynėjo mama (rungtynės vyko JAV švenčiamos Motinos dienos metu). Situacija buvo dar labiau nemaloni, nes visus vaizdus iš arti stebėjo šalia buvę 37-erių krepšininko vaikai.

Netrukus po incidento „Mavericks“ organizacija paskelbė, kad netinkamai pasielgęs sirgalius buvo pašalintas iš arenos bei teigė, kad ateityje toks elgesys nebus toleruojamas.

Tuo metu pats Ch.Paulas rungtynių metu nevengė kritikos apsaugos darbui, o po jų socialinėje erdvėje išsireiškė skambiu pareiškimu.

„Jūs norite bausti krepšininkus už netinkamai pasakytus žodžius, tačiau sirgaliai gali kėsintis į mūsų šeimas... Velniop tai!“, – tviteryje rašė krepšininkas.

Penktosios serijos rungtynės Finikse bus žaidžiamos naktį iš antradienio į trečiadienį Lietuvos laiku. Šiuo metu abi komandos savo kraityje turi po dvi pergales.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.