EUROLYGA 2023

Prieš Eurolygos finalo ketvertą – geros naujienos „Barcelona“ stovykloje

„Komanda ruošiasi. Galvojame apie varžovą, apie save. Turime būti labai susikaupę. Svarbiausia – nieko neatiduoti“, – tokiomis nuotaikomis „Barcelona“ treneris 45-erių Šarūnas Jasikevičius pasitinka artėjantį Eurolygos finalo ketvertą.

 Š.Jasikevičius.<br>ZP/Scanpix nuotr.
 Š.Jasikevičius.<br>ZP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-16 18:17, atnaujinta 2022-05-16 18:27

Jau ketvirtadienį katalonai Eurolygos pusfinalyje susikaus su Madrido „Real“. Prieš mačą dienraščiui „Marca“ Šaras teigė, kad sulauks pastiprinimo.

„Jau visi treniravosi, išskyrus Sergio Martínezą, kuris serga peršalimu. Cory Higginsas ketina žaisti, jo patirtis yra labai svarbi. Aišku, kad jis negali pasiekti šimto procentų sportinės formos. Bet turėsime visus žaidėjus“, – tikino strategas.

Tai reiškia, kad komandai padės ir australas Dante Exumas, kuris susižeidė ketvirtfinalio serijoje su Miuncheno „Bayern“.

„Barcelona“ šį sezoną su „Real“ žaidė penkis kartus ir visus juos laimėjo, tačiau, pasak trenerio, tai nieko nereiškia.

„Mes juos nugalėjome per kelias pastarąsias rungtynes ​​ir tai yra prieš mus, nes Madridas bus labai alkanas. Jie atvyksta pačiu geriausiu sezono momentu ir žaidžia labai gerai, labai gerai įžaidžia kamuolį. Jie turi žaidėjų, turinčių patirties, ir žino, ką turi daryti. Tai yra finalo ketvertas ir turi būti sunku“, – pasakojo strategas.

Eurolygos finalinis ketvertas šiais metais vyksta Belgrade. Antrajame pusfinalyje žais Stambulo „Anadolu Efes“ ir Pirėjo „Olympiakos“ klubai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.