EUROLYGA 2023

NBA sezoną įvertinęs J. Valančiūnas žvelgė į Lietuvos rinktinę: „Tikslai yra aukščiausi. Turime visus reikiamus įrankius“

Šiuo metu Lietuvoje atostogas leidžiantis krepšininkas Jonas Valančiūnas pasidalino savo mintimis apie jam pasibaigusį NBA sezoną bei tolimesnius ateities planus.

Jonas Valančiūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Jonas Valančiūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Jonas Valančiūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Jonas Valančiūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Jonas Valančiūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Jonas Valančiūnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 31, 2022, 1:56 PM, atnaujinta May 31, 2022, 2:06 PM

New Orleans Pelicans“ ekipai atstovaujantis 30-metis 213 cm ūgio uteniškis šiemet kartu su savo komanda turėjo banguotą sezoną.

Slogiai pradėjusi „Pelicans“ įsivažiavo, o reguliariojo sezono pabaigoje sugebėjo įšokti į NBA atkrintamųjų varžybų traukinį, kuriame Naujojo Orleano ekipos pasirodymą užbaigė „Phoenix Suns“ klubas.

„Labai daug naujų žaidėjų, naujas trenerių štabas, užtruko laiko, bet viską susidėliojome, išmokome kartu žaisti krepšinį ir sezono pabaiga buvo nebloga“, – pralėkusį NBA sezoną pokalbyje su Lietuvos sporto universiteto (LSU) atstovais įvertino J.Valančiūnas.

Garsus krepšininkas yra LSU studentas.

Aukštaūgis jau anksčiau patvirtino, kad yra pasiruošęs atstovauti Lietuvai šį rudenį vyksiančiame Europos krepšinio čempionate.

Nuo 2011-ųjų nacionalinės šalies komandos garbę ginantis krepšininkas tiki Lietuvos galimybėmis artėjančiose pirmenybėse.

„Tikslai yra aukščiausi. Turime visus reikiamus įrankius.

Jeigu subursime sveiką komandą, išvengdami traumų turėsime visus šansus būti aukštumoje, bet kalbos yra kalbomis, reikia važiuoti gerai nusiteikus ir gerai pasiruošti“, – samprotavo J.Valančiūnas.

Rugsėjo 1 dieną startuosiančiame Europos krepšinio čempionate lietuviai varžysis B grupėje, kurioje susigrums su šeimininkais vokiečiais, vengrais, slovėnais, prancūzais bei Bosnijos ir Hercegovinos krepšininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.