EUROLYGA 2023

Atsisveikinimas su trenksmu: pilnos tribūnos ir Tomas Balaišis-Sėkla priešakyje

Sportininkai patvirtins, jog be sirgalių palaikymo net sunkiausiai iškovotos pergalės nėra tokios saldžios. Todėl vertindami ilgus metus už brolių Lavrinovičių sėkmę sirgusius krepšinio aistruolius ir jų atsidavimą, Kšištofas ir Darjušas pranešė padovanoję net 200 bilietų į „BROLIAI. Karjeros finalas“ rungtynes. Visi jie buvo įteikti Lietuvos rinktinės sirgalių būriui, vadovaujamam Tomo Balaišio, dar geriau žinomo Sėklos vardu. Tikimasi, jog tribūnos vėl skambės garsiai ir galingai, lyg Lietuvai besiskinant kelią į geriausiųjų Europoje ar net pasaulyje titulą.

Tomas Balaišis-Sėkla dalyvaus brolių Lavrinovičių atsisveikinimo su krepšinio karjera renginyje<br>G.Šiuparys
Tomas Balaišis-Sėkla dalyvaus brolių Lavrinovičių atsisveikinimo su krepšinio karjera renginyje<br>G.Šiuparys
Tomas Balaišis-Sėkla dalyvaus brolių Lavrinovičių atsisveikinimo su krepšinio karjera renginyje
Tomas Balaišis-Sėkla dalyvaus brolių Lavrinovičių atsisveikinimo su krepšinio karjera renginyje
Tomas Balaišis-Sėkla dalyvaus brolių Lavrinovičių atsisveikinimo su krepšinio karjera renginyje<br>M.Pata
Tomas Balaišis-Sėkla dalyvaus brolių Lavrinovičių atsisveikinimo su krepšinio karjera renginyje<br>M.Pata
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 3, 2022, 9:35 AM

Jau birželio 18 dieną „Avia Solutions Group“ arenoje aukščiausi pasaulio dvyniai su artimiausiais aikštelės bičiuliais sužais paskutines savo karjeros rungtynes, kurių, kaip teigia patys broliai, neturėtų praleisti nei vienas krepšinį širdyje branginantis lietuvis. Sėkla, būdamas ištikimiausių sirgalių vadu, patikino, jog renginio ne tik nepraleis, bet ir su bendražygiais užtikrins, kad jame netrūktų nei gerai pažįstamų, legendinėmis tapusių skanduočių ir dainų, nei užvedančio būgnų ritmo.

Broliai Lavrinovičiai neslepia, jog šitiek metų gyvenus krepšiniu ir garsinus Lietuvos vardą pasaulyje, matyti pilnutėlę areną reikštų išties daug. „Šiurpuliukai eina vien pagalvojus... Pasiilgau jau to užnugario – skambančių būgnų, plazdančių vėliavų, dainų.

Bus labai gerai, mėgausiuosi kiekviena minute aikštelėje“, – susijaudinęs dalinosi Kšištofas.

Darjušas pridūrė: „Ištikimiausi rinktinės sirgaliai mus lydėjo visur. Į Kiniją, Ispaniją, Slovėniją – jie važiavo visur, kur tik mes važiavome, todėl jaučiame pareigą su broliu atsilyginti ir juos pakviesti į mūsų atsisveikinimo rungtynes.“

Paskutinį tašką karjeroje jau netrukus padėsiantys broliai į savo šventę kviečia visus – nuo krepšinio pasaulio senbuvių iki tų, kuriems legendinių žaidėjų metimų nėra tekę matyti gyvai.

Tai išskirtinis šansas visų kartų aistruoliams dar kartą, o kai kuriems gal net ir pirmą kartą, pamatyti ryškiausias mūsų šalies krepšinio legendas, su jomis įsiamžinti ar paprašyti autografų.

Renginio organizatoriai praneša, jog vietų arenoje lieka vis mažiau. Įsigiję bilietus žiūrovai drauge prisideda ir prie pagalbos nuo karo Ukrainoje nukentėjusiems vaikams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.