EUROLYGA 2023

Slovėnija pasaulio atrankoje žais su Luka Dončičiumi

Slovėnijos krepšinio rinktinė pirmadienį paskelbė žaidėjų sąrašą, kurie grumsis liepos pradžioje vyksiančiame FIBA pasaulio krepšinio čempionato atrankoje. Iš viso į rinktinės stovyklą kviečiami 13 krepšininkų, o tarp jų ir pagrindinė žvaigždė Luka Dončičius.

L. Dončičius.<br>USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
L. Dončičius.<br>USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2022, 4:38 PM, atnaujinta Jun 6, 2022, 4:39 PM

Slovėnai artimiausiame atrankos „lange“ žais namuose su kroatais ir išvykoje su švedais. C grupėje slovėnai po 4 rungtynių sąskaitoje turi 2 pergales ir vienu laimėjimų atsilieka nuo pirmaujančios Suomijos. Švedai turi 2 pergales, o Kroatija – 1.

Į rinktinę kviečiamas nuo 2017 metų nežaidęs 36-erių Goranas Dragičius. Slovėnijos superžvaigždė „Dallas Mavericks“ ekipoje kovojęs ir NBA sezoną užbaigęs L. Dončičius prie rinktinės prisijungs birželio 20-ąją.

Slovėnų rinktinės kandidatai, kviečiami žaisti FIBA lange: Jaka Blažičius, Vlatko Čančaras, Jakobas Čebašekas, Žiga Dimecas, Luka Dončičius, Goranas Dragičius, Zoranas Dragičius, Gregoras Glasas, Gregoras Hrovatas, Edo Muričius, Aleksejus Nikoličius, Luka Rupnikas, Žanas Marko Šiško, Mike‘as Tobey.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.