EUROLYGA 2023

M. Grigonis paskirtas Lietuvos rinktinės kapitonu

FIBA Pasaulio taurės atrankos rungtynėms besiruošianti Lietuvos rinktinė išsirinko naująjį komandos kapitoną. Juo tapo Marius Grigonis.

M. Grigonis (kairėje).<br>G.Bitvinsko nuotr.
M. Grigonis (kairėje).<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-06-18 12:35

„Juokavome, kad iki ko nusigyveno rinktinė, jei jau aš kapitonas. Aišku, apsidarai ir pamatai, kad vis tiek aš jau vienas vyresnių šioje rinktinėje. Kažkiek juokinga, bet viskas gerai – aš pratęs daug kalbėti, tai man kažkaip nesunku“, – naujas savo pareigas komentavo gynėjas.

M.Grigonis taip pat pareiškė, jog į savo pareigas žiūrės atsakingai.

„Turėsiu garsiausiai šnekėti, pasakyti kada ir kur einame, o jeigu kažkas durniuoja, tuoj sudrausminti. Smagu būti komandos dalimi ir tiek. Smagu prasibėgti ir žaisti krepšinį“, – kalbėjo krepšininkas.

Lietuvos rinktinė birželio 22 d. Rygoje, draugiškose rungtynėse susitiks su Latvijos krepšininkais, o 26 d. draugiškos rungtynės vyks Šiauliuose su tais pačiais latviais. FIBA Pasaulio taurės atrankoje lietuviai liepos 1 d. išvykoje susigrums su Bulgarijos krepšininkais, liepos 4 d. Klaipėdoje Lietuvos rinkinė stos į kovą su Čekija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.