EUROLYGA 2023

Kovoje dėl K. Irvingo – naujas posūkis: gynėjas turėjo asmeninį pokalbį su L. Jamesu

„Brooklyn Nets“ ekipą palikti galintis Kyrie Irvingas viliojamas ne vieno NBA klubo. 30-metis 188 cm ūgio gynėjas atsidūrė ir „Los Angeles Lakers“ komandos radare.

K.Irvingas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.Irvingas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 24, 2022, 8:13 AM, atnaujinta Jun 24, 2022, 8:17 AM

Įtakingas NBA apžvalgininkas Marcas Steinas praneša, kad K.Irvingas neseniai turėjo asmeninį pokalbį su Los Andželo klubo lyderiu LeBronu Jamesu.

„K.Irvingas susisiekė su L.Jamesu, su kuriuo praeityje rungtyniavo „Cleveland Cavaliers“, kad aptartų galimą jėgų sujungimą Holivudo ekipoje“, – rašoma marcstein.substack.com.

Dėl savo likimo „Brooklyn Nets“ gynėjas turi apsispręsti iki birželio 29 dienos. Pratęsdamas sutartį su „Nets“ K.Irvingas 2022–2023 metų sezone uždirbtų beveik 37 mln. JAV dolerių.

Tiesa, krepšinio užkulisiuose jau kalbama, kad krepšininkas jau yra priėmęs sprendimą palikti Bruklino klubą. Pranešama, kad K.Irvingas be „Los Angeles Lakers“ taip pat norėtų atstovauti „Los Angeles Clippers“, „New York Knicks“, „Dallas Mavericks“ bei „Philadelphia 76ers“ ekipoms.

Šiame NBA sezone amerikietis vidutiniškai per rungtynes įmesdavo po 27,4 taško, atkovodavo po 4,4 kamuolio ir atlikdavo po 5,8 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.