EUROLYGA 2023

Dominavusi „Sūduva-Mantinga“ laimėjo Lietuvos 3x3 lygos etapą ir bilietą į prestižinį turnyrą

Puikią sportinę formą pademonstravusi Marijampolės „Sūduva-Mantinga“ laimėjo Lietuvos 3x3 lygos antrąjį etapą.

„Sūduva-Mantinga“ krepšininkai.<br>3x3 krepšinio asociacijos nuotr.
„Sūduva-Mantinga“ krepšininkai.<br>3x3 krepšinio asociacijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2022, 9:11 PM

Gargžduose vykusiose PRO grupės kovose „Sūduva-Mantinga“ finale 21:14 nugalėjo Vilniaus „Rivile“, o tai jiems garantavo ne tik 100 įskaitinių taškų, bet ir kelialapį į FIBA „Challenger“ serijos turnyrą Kroatijoje.

Lietuvos 3x3 lygos antrojo etapo laimėtojams Gargžduose atstovavo Šarūnas Beniušis, Žygimantas Šimonis, Aurimas Urbonas ir Justas Nausėdas.

Tuo metu „Rivile“ šiame etape savo dispozicijoje turėjo pasaulio vicečempioną Igną Vaitkų, Vytautą Šulskį, Igną Razutį ir Kostą Jonušką.

Trečiąją vietą užėmė Trakų GEALAN, kurie pusfinalyje 12:17 nusileido „Rivilei“, o ketvirtąją – BC „Jūsų Panevežys“.

„Sūduva-Mantinga“ visas penkerias rungtynes laimėjo vidutiniškai net 11 taškų persvara, o visi jų žaisti mačai baigėsi anksčiau laiko, surinkus 21 tašką.

Vietinių sirgalių numylėtiniai „Gargždų Pramogos-Ramibele“ ketvirtfinalyje dramatiškai 17:18 nusileido GEALAN. Savo palaikomos komandos pasirodymą gyvai stebėjo ir Eurolygos „Kylanti žvaigždė“ Rokas Jokubaitis.

Šeštadienį vykusias ELITO grupės kovas laimėjo svečiai iš Latvijos, kurių garbę gynė buvęs Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ legionierius Zigmars Raimo. PRO grupėje „TRUBasketball“ krito ketvirtfinalyje, 10:21 pralaimėdami „Rivilei“.

Liepos 24–25 dienomis Panevėžyje įvyks Lietuvos 3x3 lygos antro turo finalinis etapas, kuriame 12 stipriausių komandų PRO grupėje kovos dėl piniginių prizų ir vienintelio bilieto į FIBA „World Tour“ serijos turnyrą Lozanoje (Šveicarija).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.