EUROLYGA 2023

Stambulo „Anadolu Efes“ pergalė: V. Micičius toliau gins Eurolygos čempionų garbę

Dvejus metus iš eilės su Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa Eurolygoje triumfavęs buvęs žalgirietis Vasilije Micičius toliau gins Turkijos klubo spalvas.

V.Micičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
V.Micičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2022, 7:28 AM, atnaujinta Jul 21, 2022, 7:44 AM

Ketvirtadienį krepšininko agentas Miško Ražnatovičius pranetė, kad 28-erių 196 cm ūgio gynėjas priėmė sprendimą kitą sezoną toliau rungtyniauti „Anadolu Efes“ gretose.

Tarpsezonyje buvo nemažai kalbų, kad serbas kitą sezoną gali išbandyti savo sėkmę NBA, tačiau nesulaukęs per daug viliojančių pasiūlymų gynėjas nusprendė likti Europoje.

Praėjusiame Eurolygos sezone jis vidutiniškai per rungtynes įmesdavo po 18,2 taško, atkovodavo po 2,7 kamuolio, atlikdavo po 4,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 17,5 naudingumo balo.

Serbas praėjusiame Eurolygos finale buvo išrinktas naudingiausiu finalinio ketverto žaidėju, dar prieš metus jis prie šio apdovanojimo buvo pridėjęs ir naudingiausio reguliariojo žaidėjo prizą.

„Anadolu Efes“ savo gretose taip pat išlaikė ir Shane'ą Larkiną, o skambiausiu vasaros pirkiniu tapo Maskvą palikęs ir prie čempionų prisijungęs Willas Clyburnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.