EUROLYGA 2023

Shaquille'as O'Nealas Slovėnijoje vadintas O'Nilovičiumi ir dėkojo L. Dončičiui už kvapnius kaljanus

NBA krepšinio legenda 50-metis Shaquille'as O'Nealas šią savaitę kaliauja po Europą ir jau apsilankė tiek Slovėnijoje, tiek ir Kroatijoje.

NBA krepšinio legenda 50-metis Shaquille'as O'Nealas šią savaitę kaliauja po Europą ir jau apsilankė Slovėnijoje.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
NBA krepšinio legenda 50-metis Shaquille'as O'Nealas šią savaitę kaliauja po Europą ir jau apsilankė Slovėnijoje.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Luka Dončičius.<br>SPO/Scanpix nuotr.
Luka Dončičius.<br>SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 22, 2022, 1:40 PM

Keturiskart NBA čempionas per kelionę ne tik kalba apie krepšinį, tačiau kaskart prišoka prie didžėjaus pulto naktiniuose klubuose.

Atvykus į Slovėniją, Sh. O'Nealą kaip geriausią draugą priėmė du garsūs slovėnų krepšininkai: „Dallas Mavericks“ ekipos žvaigždė Luka Dončičius bei „Brooklyn Nets“ klube žaidžiantis Goranas Dragičius.

Legendinis NBA centras 216 cm ūgio Sh.O'Nealas atskleidė, kad Slovėnijoje juo itin rūpinosi L. Dončičius.

„Aš dėkoju Lukai. Kai atvykau į jo miestą, mane pasitiko jo žmonės. Jie nuvežė mane į namą, kurį man išnuomojo L.Dončičius. Aš ten turėjau kaljaną, daug picų ir vaisių. Lukos draugai mane nuvedė į spektaklį, o naktį turėjau pasivaikščioti po Liublianą ir naktinius klubus.

Tai Luka man pasakė: „Shaqai, tau nieko neatsitiks mano mieste, tu juk ponas O'Nilovičius. Taip mane vadino tiek L.Dončičius, tiek visi jo draugai – ir jie tai sakydami šypsojosi.

Noriu labai padėkoti Lukai ir Goranui už tai, kad manimi rūpinosi. Jie nenorėjo, kad gyvenčiau viešbutyje, apgyvendino viloje prie vandens. Aj, dar toks geras dalykas – Lukos kaljanai tikrai turėjo įspūdingą kvapnų skonį“, – tikino Shaqas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.