EUROLYGA 2023

„Šiauliai“ susiejo ateitį su 19-mečiu jaunuoliu

„Šiaulių“ krepšinio klubas pasirašė 4 metų sutartį su devyniolikmečiu 195 cm ūgio gynėju Mantu Litvinu. Pernai rudenį „Saulės“ krepšinio akademijos auklėtinis buvo pakviestas prisijungti ir prie pagrindinės vyrų komandos su dviguba licencija.

„Šiaulių“ klubo nuotr.
„Šiaulių“ klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 24, 2022, 5:40 PM

Praėjusiame Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezone jis žaidė epizodiškai ir ant parketo išbėgęs 8 kartus spėjo pasižymėti 6 taškais.

Regionų krepšinio lygoje M.Litvinas atstovavo Šiaulių KA „Saulės-SG“ komandai ir per 20 sužaistų rungtynių rinkdavo po 14 taškų, 3,6 atkovoto kamuolio bei 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

„Smagu, kad galime matyti pirmuosius kuriamos Šiaulių krepšinio piramidės vaisius. Mums labai svarbu suteikti šansą jaunimui tobulėti ir augti mūsų sistemoje. Mantas pasižymi gera darbo etika, motyvacija. Džiaugiamės jo augimu bei tikimės ateityje sulaukti ir rezultatų.

Norėtųsi, kad tas Sporto gimnazijos ir „Saulės“ krepšinio akademijos modelis ir kitiems jauniesiems krepšininkams taptų vis patrauklesne galimybe kilti karjeros laiptais“, – mintimis apie jaunimo ugdymą pasidalino klubo direktorius Donatas Slanina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.