EUROLYGA 2023

„Rytas“ 23 kartą pratęsė sutartį su auksiniu rėmėju

Metai iš metų nenutrūkstanti Vilniaus „Ryto“ ir „Švyturio“ partnerystė tęsiasi. Lietuvos čempionai pasirašė bendradarbiavimo sutartį su auksiniu rėmėju dar vienam sezonui.

Jau 23 metus Vilniaus „Rytą“ remia „Švyturys“<br>V.Šiavinsko nuotr.
Jau 23 metus Vilniaus „Rytą“ remia „Švyturys“<br>V.Šiavinsko nuotr.
Jau 23 metus Vilniaus „Rytą“ remia „Švyturys“
Jau 23 metus Vilniaus „Rytą“ remia „Švyturys“
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 25, 2022, 6:25 PM

Net prieš 23 metus prasidėjusia komandos ir rėmėjo partneryste bei jau šeštu kartu iškovotu Lietuvos čempionų titulu džiaugėsi sostinės klubo valdybos pirmininkas Darius Gudelis.

„Mūsų draugystė su tęsiasi ilgiau, nei bet kurio profesionalaus krepšininko karjera. Keičiasi sirgalių ir žaidėjų kartos, bet stipriausias Lietuvos aludarystės prekės ženklas ant „Ryto“ marškinėlių išlieka.

Siekiame, kad kiekvienas investuotas euras būtų išleistas prasmingai. Todėl smagu, kai randame vis daugiau patrauklių formų, padedančių pristatyti klubo partnerius savo sirgaliams ir visiems vilniečiais“, – teigia D. Gudelis.

Nuo ateinančio sezono prie klubo ir auksinio rėmėjo partnerystės jungiasi ir didžiausias šalyje pramogų centras „Action!byApollo“.

Į šalia „Ryto“ namų arenos, Ozo prekybos centre įsikūrusią erdvę, vilniečiai bus kviečiami praleisti laiką prieš ar po rungtynių, susitikti su krepšininkais, lankytis įvairiuose klubo renginiuose ir filmavimuose.

„Krepšinis labai daug reiškia ne tik mums, bet ir visai Lietuvai – todėl šią sporto šaką remiame jau ketvirtį amžiaus. 23 metus trunkanti partnerystė su „Rytu“ yra atnešusi daug pergalių ir padėjusi klubui sunkesniais momentais, o dabar išvien versime naujo sezono istorijos puslapį. Esame laimingi, kad ir toliau prisidėsime prie sėkmingų Lietuvos čempionų rezultatų“, – sako „Švyturio-Utenos alaus“ generalinis direktorius Rolandas Viršilas.

"Švyturys" Lietuvos gyventojų 2021 m. buvo įvardintas didžiausiu šalies sporto rėmėju. Tai parodė reprezentatyvi visoje Lietuvoje atlikto tyrimo dalyvių apklausa, kurioje daugiausia apklaustųjų patys spontaniškai įvardijo būtent šią bendrovę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.