EUROLYGA 2023

Suomija prieš Lietuvą kovos su vienu NBA žaidėju

Artėjančiam Europos čempionatui besirengianti Lietuvos krepšinio rinkinė iki pirmenybių iš viso sužais devynis mačus – septynis kontrolinius bei dvi 2023 metų pasaulio pirmenybių atrankos akisiatas. Lietuvos krepšininkai per kontrolines dvikovas su kartus sužais su Suomija, kuri taip pat rengiasi Senojo žemyno kovoms bei bando prasimušti ir į 2023 metų planetos pirmenybes.

Suomijos rinktinės senbuvis Petteri Koponenas<br>G.Šiupario nuotr.
Suomijos rinktinės senbuvis Petteri Koponenas<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2022, 6:11 PM, atnaujinta Aug 19, 2022, 10:36 AM

Šios šalies rinktinės strategas Lassi Tuovi mūšiams su lietuviais į stovyklą sukvietė 23 krepšininkus. Tarp jų – ryškiausia šalies žvaigždė Lauri Markkanenas, kuris žaidžia NBA „Cleveland Cavaliers“ ekipoje.

Suomiai rugpjūčio 10 dieną Kaune sužais pirmąją akistatą, o po dienos jau Vilniuje grumsis antrą kartą.

Suomija pasirengimo turnyrams metu taip pat sužais su Belgijos ir Ukrainos atstovais, o per atrankos į 2023 m. pasaulio čempionatą langą susitiks su Izraeliu ir Estija.

Europos čempionate suomiai kovos D grupėje kartu su Čekija, Izraeliu, Lenkija, Nyderlandais ir Serbija.

Suomijos rinktinė kandidatai: Maxas Besselinkas, Perttu Blomgrenas, Shawnas Hopkinsas, Shawnas Huffas, Mikaelis Jantunenas, Henri Kantonenas, Severi Kaukiainenas, Petteri Koponenas, Carlas Lindbomas, Miro Little'as, Alexanderis Madsenas, Lauri Markkanenas, Edonas Maxhuni, Juho Nenonenas, Lassi Nikkarinenas, Olivier Nkamhoua, Topiasas Palmi, Hannesas Polla, Remu Raitanenas, Sasu Salinas, Ilari Seppala, Luukas Vaara, Eliasas Valtonenas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.