EUROLYGA 2023

„New Orleans Pelicans“ žvaigždei Z. Williamsonui dėl kontrakto sumos teks pastoviai svertis

NBA čempionas buvęs „Boston Celtics“ žaidėjas Kendrickas Perkinsas pasidalijo savo nuomone apie puolėjo Ziono Williamsono sutartį su „New Orleans Pelicans“ ekipa. Šiame klube žaidžia Lietuvos rinktinės narys Jonas Valančiūnas.

Zionas Williamsonas turi bėdų su svoriu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Zionas Williamsonas turi bėdų su svoriu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Zionas Williamsonas turi bėdų su svoriu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Zionas Williamsonas turi bėdų su svoriu.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-08-01 08:00

Anot lygos šaltinių, 22-iejų 198 cm ūgio Z.Williamsono sutartis numato, kad žaidėjas bus periodiškai sveriamas per visą jo kontrakto laikotarpį. Z.Williamsonas pasirašė penkerių metų sutartį.

Per tą laiką jis garantuotai turėtų uždirbti 193 milijonus JAV dolerių. Suma gali būti padidinta dar 38 milijonais dolerių, jei puolėjas kitą sezoną pateks į vieną iš simbolinių NBA penketų.

Tačiau sutartyje yra ir punktas, kad norint gauti visus numatytus pinigus, krepšininko svorio ir kūno riebalų procento suma turi būti mažesnė nei 295.

„Jis pasisamdė keletą naujų žmonių į savo komandą. Galime pasakyti, kad jie puikiai dirba ir gerina jo įvaizdį. Jis tikrai stengiasi būti geresniu. Tad neketinu to įvaizdžio griauti kritika, nors ir noriu tai padaryti. Tačiau faktas, kad jo sutartyje yra kūno svorio sąlyga, man sako tik viena: Žiono įpročiai už aikštės ribų nėra sveiki“, – ESPN sakė J. Perkinsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.