EUROLYGA 2023

Penkerių metų sandoris: „Žalgirio“ klubo spalvas gins D. Giedraitis

Kauno „Žalgiris“ tęsia komplektacijos darbus. Šį kartą labiausiai tituluotas šalies klubas ilgam susiejo ateitį su vienu iš perspektyviausiu Lietuvos krepšininku Dovydu Giedraičiu.

D.Giedraitis.<br>K.Kavolėlio nuotr.
D.Giedraitis.<br>K.Kavolėlio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2022, 8:12 AM

Krepšinio naujienų tinklo „Basketnews“ žurnalistas Donatas Urbonas praneša, kad su 21-erių gynėju Kauno klubas pasirašys net penkerius metus truksiančią sutartį.

Kauniečiai už D.Giedraitį turės sumokėti išpirką Madrido „Estudiantes“ ekipai. Pranešama, kad „Žalgiris“ paklos apie 150 tūkst. eurų.

Praėjusį sezoną D.Giedraitis buvo skolinamas Panevėžio „Lietkabelio“ ekipai ir su ja nužygiavo iki Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo.

Europos taurėje D.Giedraitis fiksavo 8,6 taško, 1,6 atkovoto kamuolio, 1,7 rezultatyvaus perdavimo ir 5,3 naudingumo balo vidurkius. LKL čempionate lietuvis rinko po 8 taškus, 1,5 atkovoto kamuolio, 2,5 rezultatyvaus perdavimo ir 8 naudingumo balus.

Gynėjas prie „Žalgirio“ turėtų prisijungti ne nuo pat sezono pradžios. Krepšininkui prieš tai bus atlikta čiurnos operacija. Teigiama, kad „Žalgiris“ neplanuoja skolinti D.Giedraičio jokiam kitam klubui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.