EUROLYGA 2023

K. Sloukas tiki Graikijos sėkme Europos čempionate

Graikijos nacionalinės krepšinio rinktinės žvaigždė Kostas Sloukas prieš Europos čempionatą yra nusiteikęs optimistiškai.

 K.Sloukas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 K.Sloukas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 6, 2022, 8:41 AM, atnaujinta Aug 6, 2022, 8:48 AM

Pirėjo „Olympiakos“ įžaidėjas gana teigiamai vertina savo komandos prieš 2022 m. Europos čempionatą ir mano, jog pirmą kartą po 2009 m. graikai pasieks ką nors reikšmingo.

„Esu vienas iš vyresnių šios komandos žaidėjų ir taip buvo pastaruosius porą metų. Mano vaidmuo komandoje yra tas pats, aš visada save ir savo talentą atiduodu savo šaliai, kad pasiektume ką nors puikaus. Šiais metais laikas ir aplinkybės yra geri ir įvyko kai kurių pokyčiai, kuriuos visi žinome, todėl esu labai optimistiškas“, – kalbėdamas su Graikijos krepšinio federacija sakė K.Sloukas.

K.Slouko įvardyti pokyčiai – naujasis vyriausiasis treneris Dimitris Itoudis. Treneris yra dukart tapęs Eurolygos čempionu, o dabar sieks suteikti gaivaus oro ir naujų idėjų Graikijos komandai.

„Yra labai didelis pasitikėjimas treneriu, kuris yra labai patyręs ir žinomas, kaip ir visas personalas. Dabar turime dirbti kartu, kad maksimaliai išnaudotume turimą laiką, taip pat pasiruošimo rungtynes ir treniruotes dideliam mūsų laukiančiam tikslui – Europos čempionatui ir dvejoms 2023 m. Pasaulio čempionato atrankos varžybos, kurios įvyks anksčiau.

Graikijos komanda tarptautiniuose turnyruose nėra laimėjusi nieko nuo 2009 m. Europos čempionato bronzos medalio.

Graikus į pergales ves vienas geriausių planetos krepšininkų Giannis Antetokounmpo, o atakoms vadovaus Eurolygos žvaigždės K.Sloukas ir Nickas Calathesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.