EUROLYGA 2023

Vokietijos rinktinė prarado vieną iš savo NBA krepšininkų

Vokietijos krepšinio rinktinė savo namų sienose vyksiančiame Europos čempionate privalės žaisti be Moritzo Wagnerio. Kaip informavo šios šalies krepšinio federacija, aukštaūgis patyrė čiurnos traumą ir labai apgailestavo, kad nepadės nacionalinei ekipai.

Moritzas Wagneris <br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Moritzas Wagneris <br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-10 19:11

„Labai skaudu, – pranešime spaudai cituojamas M.Wagneris. – Daugelį metų laukiau galimybes žaisti su rinktine Kelne ir mano gimtajame Berlyne. Man būtų labai malonu tai daryti su broliu. Dabar, deja, turiu praleisti šią vasarą be krepšinio“.

25 metų 211 cm ūgio M.Wagneris – „Orlando Magic“ komandos žaidėjas, rinktinėje jis turėjo žaisti kartu su broliu Franzu.

Vokiečių kandidatų sąraše lieka trys praėjusį sezoną NBA praleidę žaidėjai – Franzas Wagneris, Danielis Theisas ir Dennisas Schroderis.

Vokietija ir Lietuva žais B grupėje Kelne, kurioje bus ir Europos čempionė Slovėnija, Prancūzija, Vengrija bei Bosnija ir Hercegovina.

Vokietijos rinktinės kandidatai: Robinas Benzingas, Maodo Lo, Danielis Theisas, Jonas Wohlfarthas-Bottermannas, Nielsas Giffey, Andreasas Obstas, Johannesas Theimannas, Justusas Hollatzas, Kennethas Ogbe‘as, Johannesas Voigtmannas, Davidas Krameris, Dennisas Schroderis, Franzas Wagneris, Leonas Kratzeris, Christianas Sengfelderis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: A. Valinskas ir A. Zuokas apie rinkimus ir vatnikus