EUROLYGA 2023

Serbų pasirengimo Europos čempionatui cikle – pertraukėlė: didžioji dalis rinktinės narių šėlo naktiniame klube

Pasiruošimą pasaulio čempionato atrankos langui ir Europos krepšinio čempionatui tęsianti Serbijos rinktinė padarė pauzę – šėlo naktiniame Belgrado šurmulyje.

Serbų pasirengimo Europos čempionatui cikle – pertraukėlė: didžioji dalis rinktinės narių šėlo naktiniame klube.<br>Stopkadras.
Serbų pasirengimo Europos čempionatui cikle – pertraukėlė: didžioji dalis rinktinės narių šėlo naktiniame klube.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2022, 11:57 AM, atnaujinta Aug 24, 2022, 12:21 PM

To kaltininkas – rinktinei šią vasarą dėl traumos nepadėsiantis Bogdanas Bogdanovičius. Krepšininkas savaitgalį šventė 30-ąjį gimtadienį, kuriame šėlo ir dabartinės rinktinės nariai bei buvę komandos žaidėjai: Nikola Jokičius, Bobanas Marjanovičius, Nikola Milutinovas, Nemanja Nedovičius, Milošas Teodosičius, Stefanas Markovičius ir Pero Antičius.

Paviešintuose vaizdo įrašose matyti, kad alcoholis naktiniame klube liejosi laisvai, o Serbijos rinktinės žaidėjus iš vieno butelio girdė pats šventės kaltininkas.

Tiesa, serbai jau ketvirtadienį žais pasaulio čempionato atrankos lango mačą su Graikija, o sekmadienį susitiks su turkais.

Europos čempionate serbai žais D grupėje su šeimininke Čekija, Lenkija, Suomija, Izraeliu ir Nyderlandais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.