EUROLYGA 2023

Brukline likęs K. Durantas žiūri į priekį: „Nets“ komandoje nori regėti NBA legendą

„Brooklyn Nets“ komandos gretose likti nusprendęs Kevinas Durantas neatmeta noro kitą sezoną suvienyti jėgas su viena iš NBA legendų.

K.Durantas.<br>AP/Scanpix nuotr.
K.Durantas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2022, 1:53 PM

Naujienų portalas „New York Post“ praneša, kad 33-ejų 208 cm ūgio puolėjas norėtų, kad artėjančiame sezone „Nets“ gretose rungtyniautų Carmelo Anthony.

Pats 38-erių veteranas šiuo metu yra laisvasis agentas. Kiek anksčiau buvo pranešama, kad NBA legenda išlieka atvirtas pasiūlymams artėjančiam NBA sezonui.

Praėjusiais metais C.Anthony vilkėjo „Los Angeles Lakers“ klubo marškinėlius. Atstovaudamas šiai komandai jis vidutiniškai per rungtynes įmesdavo po 13,3 taško ir atkovodavo po 4,2 kamuolio.

Antradienį „Nets“ išplatino generalinio direktoriaus Seano Markso pareiškimą, kuriame minima, kad K.Durantas toliau dirbs komandoje siekdamas laimėti čempionatą.

„Steve'as Nashas ir aš kartu su Joe Tsai ir Clara Wu Tsai vakar Los Andžele susitikome su Kevinu Durantu ir Richu Kleimanu. Sutarėme tęsti savo partnerystę. Mes sutelkiame dėmesį į krepšinį turėdami vieną bendrą tikslą: sukurti ilgalaikę komandą, kad Bruklinas laimėtų čempionatą“, – rašoma pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.