EUROLYGA 2023

Bosniai Europos čempionate turės dvi savo žvaigždes

Kartu su Lietuvos ekipa vienoje Europos čempionato B grupėje kovosianti Bosnija ir Hercegovina taip pat apsisprendė dėl galutinio dvyliktuko. Paskutinis rinktinę paliko Džordže Topolovičius.

J. Nurkičius.<br>AP/Scanpix nuotr.
J. Nurkičius.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2022, 10:54 PM, atnaujinta Aug 30, 2022, 10:13 AM

Bosnius į priekį temps vieintelis šios ekipos NBA žaidėjas „Portland Trail Blazers“ vidurio puolėjas Jusufas Nurkičius ir Madrido „Real“ puolėjas Džananas Musa.

Bosnių sudėtis: Jusufas Nurkičius, Džananas Musa, Miralemas Halilovičius, Johnas Robersonas, Aleksandaras Lazičius, Amaras Gegičius, Emiras Sulejmanovičius, Kenanas Kamenjašas, Adinas Vrabacas, Edinas Atičas, Ajdinas Penavaas ir Sani Čampara.

Bosniai žais grupėje kartu su Lietuva, Slovėnija, Vokietija, Vengrija ir Prancūzija.

Dėl galutinės sudėties apsisprendė ir Izraelio nacionalinė komanda. Čia paskutiniai stovyklą paliko Johnas DiBartolomeo, Noamas Dovratas ir Yiftachas Zivas.

Izraelio sudėtis: Deni Avdija, Galas Mekelis, Yamas Madaras, Tamiras Blattas, Yovelis Zoosmanas, Guy‘us Pnini, Rafaelis Menco, Nimrodas Levi, Tomeras Ginatas, Jake‘as Cohenas, Romanas Sorkinas ir Idanas Zalmansonas.

Izraelis kovos D grupėje, kur dėl galimybės tęsti kovą pirmenybėse susitiks su Serbija, Lenkija, Suomija, Čekija ir Nyderlandais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.