EUROLYGA 2023

Naujajame sezone LKL pasiūlys aistruoliams su Estijos startuoliu sukurtą „Fantasy“ lygą

Artėjant jubiliejiniam sezonui Lietuvos krepšinio lyga (LKL) kartu su Estijos startuoliu „Cryplect“ naujajame sezone sirgaliams pasiūlys unikalią patirtį – „Fantasy“ lygą.

Žaidime dalyvaus LKL žaidėjų kortelės.<br> LKL nuotr.
Žaidime dalyvaus LKL žaidėjų kortelės.<br> LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2022, 11:34 AM, atnaujinta Aug 31, 2022, 11:36 AM

„Esame labai laimingi dėl mūsų partnerystės ir bendro projekto. Tai, kad LKL pagaliau turės krepšinio „Fantasy“ sprendimą, yra fantastiška žinia mūsų sirgaliams.

30-asis LKL sezonas bus itin intriguojantis ir konkurencingas, o mūsų ir „Cryplect“ Fantasy žaidimas padarys šį sezoną dar įsimintinesnį ir labiau įtraukiantį“, – sakė LKL vykdomasis direktorius Justinas Liaudinskas.

„Cryplect“ ir LKL kuriamas produktas šiek tiek skiriasi nuo įprastų „Fantasy“ žaidimų.

Turint žaidėjo kortelę „Cryplect“ vartotojui suteiks galimybę ne tik žaisti „Fantasy“ lygoje, bet ir rinkti „Betsafe-LKL“ žaidėjų nuotraukas ar rungtynių akimirkas, pasitelkiant NFT technologiją (unikalus ir nepakeičiamas duomenų vienetas, laikomas blokų grandinėje). Žaidimas leis kolekcionuoti kelių skirtingų retumo kategorijų NFT korteles, kurios net ir nenaudojamos „Fantasy“ žaidime, turės išliekamąją vertę.

„Džiaugiamės, kad Lietuvos krepšinio lyga „Fantasy“ žaidimą ir skaitmeninių kortelių vystymą patikėjo mums. Stengsimės Lietuvos krepšinio sirgaliams suteikti kuo geresnę patirtį ir tikimės, jog tai bus puiki kelionė kartu“, – sakė „Cryplect“ įkūrėjas Martinas Londas.

Susipažinti su projektu galite čia cryplect.com.

Platesnis žaidimo pristatymas ir LKL Fantasy“ startas numatomas sezonui įsibėgėjus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.