EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičiui „Barcelona“ sudėties pajėgumas – mįslė: „Man tai dar paslaptis“

„Barcelona“ ekipos strategas lietuvis Šarūnas Jasikevičius tikina, kad prieš prasidedant kontrolinių mačų serijai jis negali pasakyti, kokioje situacijoje yra jo komanda, stovėdama prie naujojo sezono vartų: „Kartu dar nemačiau visų žaidėjų, man tai dar paslaptis. Sakysime, man vis dar mįslė, kokioje situacijoje esame“, rašo ispanų dienraštis AS.

 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>Barca Basket nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>Barca Basket nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>ZP/Scanpix nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>ZP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 19, 2022, 10:53 PM, atnaujinta Sep 20, 2022, 11:16 AM

„Barcelona“ vedlys Š.Jasikevičius kažką galės aiškiau pasakyti po antradienį vyksiančio draugiško turnyro mačo prieš Žironos „Basquet“ klubą.

Nežinia slegia lietuvį dėl to, kad dalis ekipos narių žaidė FIBA rengiamose ​​varžybose per visą pasaulį ir atstovavo savo nacionalinėms komandoms.

„Visus žaidėjus kartus matėme labai mažai. Jie labai nori būti kartu ir kovoti, bet nežinia, kokioje situacijoje esame.

Tie, kurie atvyksta iš Europos čempionato, yra geros formos, bet apskritai mums tai gali kainuoti brangiai. Esu dėl to tikras“, – tvirtino Š.Jasikevičius.

„Barcelona“ nariai Cory Higginsas, Alexas Abrinesas, Oriolas Paulis, Oscaras da Silva, Kyle'as Kuričius ir Sergi Martinezas pasiruošimą sezonui pradėjo dar rugpjūčio 28 d.

Tačiau tik praėjusį ketvirtadienį ir penktadienį prie komandos prisijungė argentinietis Nicolas Laprovittola, serbas Nikola Kaliničius, čekas Janas Vesely, turkas Sertačas Šanli, lietuvis Rokas Jokubaitis, Slovėnijos pasą turintis amerikietis Mike'as Tobey ir čekas Tomašas Satoransky.

Tuo tarpu Nikola Mirotičius vis dar gydosi achilo sausgyslės traumą ir negali padėti komandai.

„Visi labai gerai sutaria, žaidėjai džiaugiasi būdami čia. Tai maratono pradžia, turime galvoti apie ateitį. Mums visiems užteko atostogų ir esame labai motyvuoti.

Eisime grumtis su Žerona norėdami sužaisti geras rungtynes ​​ir pažiūrėti, kas bus. Norime laimėti tą mačą ir patekti į finalą“, – sakė „Barcos“ treneris Šaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.