EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgiris“ parodė, kokią aprangą vilkės Eurolygoje ir LKL čempionate

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas antradienį atskleidė, kokią aprangą vilkės krepšininkai 2022–2023 m. sezone Eurolygos ir LKL varžybose.

 Naujo sezono apranga.<br> Klubo nuotr.
 Naujo sezono apranga.<br> Klubo nuotr.
 Naujo sezono apranga.<br> Klubo nuotr.
 Naujo sezono apranga.<br> Klubo nuotr.
 Naujo sezono apranga.<br> Klubo nuotr.
 Naujo sezono apranga.<br> Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 20, 2022, 2:13 PM, atnaujinta Sep 20, 2022, 2:15 PM

Klubas taip pat pažadėjo daugiau informacijos penktadienį.

Manoma, kad ji bus susijusi su aprangos gamintojais, nes ant naujos uniformos gamintojų logotipas uždengtas.

„Žalgiris“ taip pat pradėjo prekybą bilietais, o sirgalius vilios galimybė aplankyti nauąj baseiną.

„Žalgiris“ sirgaliams pristato naujieną – galimybę sujungti dvi veiklas: mylimos komandos palaikymą ir apsilankymą ką tik duris atvėrusiame „Žalgirio“ arenos baseine.

Visose spalio, lapkričio ir gruodžio Eurolygos rungtynėse bus galima įsigyti specialų „Žalgiris derinio“ rinkinį, pasirenkant bilietą Sidabrinėje zonoje (1 aukšte) arba Rožinėje zonoje (3 aukšte). Kartu su bilietu į Eurolygos rungtynes sirgaliai gaus vienkartinį bilietą apsilankymui „Žalgirio“ arenos baseine ir „Zalgirisshop.lt“ bliuzoną (perkant bilietą 1 aukšte) arba „Zalgirisshop.lt“ marškinėlius (perkant bilietą 3 aukšte).

„Žalgiris derinio“ paketą įsigiję žiūrovai bilietus į rungtynes ir baseiną gaus iškart, o įsigytą atributiką galės atsiimti rungtynių dieną „Žalgirio“ arenoje įsikūrusioje „Zalgirisshop.lt“ parduotuvėje ir tuoj pat ja pasipuošti. Daugiau informacijos apie paketus galima rasti čia.

Papildomų nuolaidų sulauks ir vietinėse pirmenybėse komandą palaikantys gerbėjai.

LKL čempionate rungtyniaus 12 komandų, o reguliariajame sezone bus sužaisti 3 ratai. Tai reiškia, kad „Žalgirio“ arenoje įvyks mažiausiai 17 „Betsafe-LKL“ mačų. Dauguma jų vyks sekmadieniais, todėl į „Žalgirio“ areną sugrįš „Šeimų rungtynės“ – sirgaliai bus raginami į rungtynes atvykti kartu su šeima, o moksleiviai, studentai bei senjorai galės pasinaudoti taikoma nuolaida perkant bilietą į rungtynes.

Taip pat grįžta išskirtinė galimybė stebėti „Žalgirio“ rungtynes šeimai pritaikytoje ložėje. Privalumai – atskiras VIP įėjimas ir pramogos ložėje. Į bilieto kainą įskaičiuotas ir specialus meniu pasiūlymas. Suaugusiojo bilietas šeimos ložėje kainuos tik 15 eurų, moksleiviams bus taikoma nuolaida, o vaikai iki 6 m. įleidžiami nemokamai. Toje pačioje ložėje vaikams bus įrengtas vaikų žaidimų kampelis, kuriame jaunieji „Žalgirio“ arenos lankytojai galės piešti, dėlioti dėliones ir sulauks Žalgirinio ir kitų personažų apsilankymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.