EUROLYGA 2023

„Real“ treneris sureagavo į kalbas apie galimą F. Campazzo sugrįžimą: „Jei jis prisijungs, bus nuostabu“

Nepaisant to, kad Madrido „Real“ turi gilią sudėtį, su komanda vis garsiau ir dažniau yra siejamas argentinietis Facundo Campazzo.

 F. Campazzo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 F. Campazzo.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 29, 2022, 6:16 PM, atnaujinta Oct 11, 2022, 11:02 AM

Kalbėdamas apie galimą papildymą įžaidėjo pozicijoje, „Real“ treneris Chusas Mateo neatmetė galimybės, kad F.Campazzo galėtų prisijungti prie komandos.

„Norėčiau, kad jam būtų vietos. Jei jis tiks prie komandos, jis yra laukiamas. Mes jį labai mylime ir žinome, ką jis duoda komandai. Jei jis prisijungs, bus nuostabu, bet dabar tikrai svarbūs žaidėjai yra tie, kuriuos turime persirengimo kambaryje“, – po rungtynių su Žironos „Basquet“ kalbėjo komandos treneris.

31-erių F.Campazzo Madrido „Real“ klubui priklausė nuo 2014 iki 2020 metų. 2020 m. lapkritį argentinietis persikėlė į NBA, „Denver Nuggets“ komandą. Įžaidėjas per 144 rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 5,7 taško, atlikdavo 3,4 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo 1,1 kamuolio.

Spalio 6-ąją madridiečiai pradės naująjį Eurolygos sezoną. Pirmose rungtynėse „Real“ išvykoje susitiks su Atėnų „Panathinaikos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.