EUROLYGA 2023

Po pergalės Panevėžyje K. Maksvytis plačiau pakomentavo žaisti negalėjusio I. Brazdeikio būklę N. Čanakas tikisi gautas pamokas panaudoti Europos taurėje

Praėjusį sezoną Panevėžio „Cido“ areną Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalyje nuleista galva palikęs Kauno „Žalgirio“ ekipos strategas Kazys Maksvytis šį kartą atsirevanšavo savo buvusiai komandai.

K.Maksvytis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 9, 2022, 8:28 PM

Sekmadienį 45-erių darbėniškio treniruojama Kauno ekipa išvykoje 74:66 pranoko vietos „Lietkabelį“

„Ambicijos visada yra. Panevėžys – ne svetimas miestas. Ir geros, ir blogos emocijos, visko čia teko patirti. Akcentavome žaidėjams, ypač legionieriams, kad tai bus rimtos, fiziškos rungtynės, kad į jas jie nepažiūrėtų, kaip į eilines rungtynes“, – po pergalės prieš praėjusiais metais nuskriaudusį varžovą kalbėjo K.Maksvytis.

Pasak „Žalgirio“, trenerio pergalę Panevėžyje lėmė gera jo auklėtinių gynyba.

„Pavyko rungtynės, pavyko žaidėjams nusiteikti. Nuo antro kėlinio perlaužėme dvikovą savo gynyba, kontroliavome didžiąją jų dalį, gaila, kad nepavyko išlaikyti pranašumo, bet „Lietkabelis“ – gera komanda. Iškovojome pergalę ir einame toliau“, – kalbėjo K.Maksvytis.

Darbėniškis taip pat plačiau užsiminė apie rungtynes praleidusio Igno Brazdeikio būklę.

„Viskas šviežia. Vakar dar jis dalyvavo treniruotėje, ruošėsi rungtynėms, šiandien šiek tiek sunegalavo, daktaras nusprendė jį „nuimti“ nuo rungtynių. Rytoj turėsime laisvą dieną, tikiuosi, kad bus pasiruošęs“, – teigė „Žalgirio“ stratgegas.

Tuo metu „Lietkabelį“ treniruojantis Nenadas Čanakas tikėjosi, kad šis pralaimėjimas taps gera pamoka prieš kitą savaitę prasidėsiančias Europos taurės kovas.

„Žalgiris“ žaidė labai fiziškai, ypatingai gynyboje. Taip žaisdamas „Lietkabelis“ laimėti prieš „Žalgirį“ negali, tikiuosi, kad tai bus gera pamoka prieš Europos taurės varžybas“, – samprotavo krepšinio specialistas iš Serbijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.