EUROLYGA 2023

R. Kurtinaitis turėjo pastabų „Wolves“ žaidėjams: „Negeras ženklas“

Rimo Kurtinaičio treniruojama „Wolves“ (4/1) ekipa Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate iškovojo dar vieną pergalę. Sekmadienį naujasis šalies klubas 76:69 (19:18, 23:11, 17:17, 17:23) namuose pranoko Pasvalio „Pieno žvaigždes“ (2/3).

Rimas Kurtinaitis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rimas Kurtinaitis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2022, 8:57 AM

Nors dvikovos metu R.Kurtinaičio auklėtiniai turėjo įgiję 15 taškų pranašumą, tačiau dvikovos pabaigoje pasvaliečiai ėmė grėsmingai artėti prie aikštės šeimininkų.

Svečiai jau ėmė alsuoti priešininkams į nugarą, bet dviženklį deficitą išbarsčiusi „Wolves“ sugebėjo išlikti pirmaujančios komandos vaidmenyje ir šventė ketvirtąją sezono pergalę.

Po laimėtų rungtynių R.Kurtinaitis pripažino, kad jo netenkino auklėtinių demonstruoto žaidimo kokybė.

„Tenkina rezultatas, bet žaidimo kokybė – ne. Koncentracija irgi. Tris kėlinius viskas buvo neblogai, bet ketvirtas netenkina.

Nesame žemiausia komanda, nerimą kelia, kad pralaimėjome kovą dėl kamuolių antras rungtynes iš eilės. Čia negeras ženklas“, – teigė R.Kurtinaitis.

Tuo metu „Pieno žvaigždžių“ strategas R.Cvirka vardino pralaimėjimo priežastis.

„Mus išmušė greitai gautos trys N.Pacevičiaus pražangos. Turėjome akcentą greitai grįžti į gynybą, tačiau gavome per daug greitų taškų.

Mus apeidavo 1 prieš 1, vėliau su tuo susitvarkėme. Puolime trūko disciplinos, buvo norinčių vis po vieną patraukti rungtynes, bet metimai nebuvo geri“, – kalbėjo Pasvalio ekipos treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.