EUROLYGA 2023

Po sutriuškinimo LKL mače R. Kurtinaitis gūžčiojo pečiais: „Negaliu paaiškinti – prieš dvi dienas viskas atrodė tvarkingai“

Klaipėdos „Neptūnas“ šeštadienį pasiekė trečią pergalę šiame Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezone ir namuose net 100:80 (18:17, 30:21, 22:19, 30:23) sutriuškino Alytaus „Wolves“.

Rimas Kurtinaitis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Rimas Kurtinaitis<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2022, 9:10 PM

Tai buvo jau trečioji Rimo Kurtinaičio komandos nesėkmė šiame LKL čempionate ir antroji iš eilės. Kol kas Alytuje besibazuojantys „Wolves“ žaidėjai pralaimėjo didžiausiu skirtumu – prieš tai Jonavos „Cbet“ klubas R.Kurtinaičio komandą palaužė 80:62.

„Labai prastai pradėjome rungtynes, žaidėme be energijos, be jokio susikaupimo. Net negaliu paaiškinti kas įvyko. Dar prieš dvi dienas viskas atrodė tvarkingai, ruošėmės kaip visada. Neatsirado nė vieno žaidėjo, kuris duotų impulsą“, – kalbėjo R.Kurtinaitis.

– Ar nustebino „Neptūno“ žaidimas?

– Jie žaidė tikrai gerai, bet, manyčiau, varžovai žaidžia taip, kaip leidžia kita komanda. Mes leidome daryti viską. Visur bėdos. Net nenoriu kalbėti apie puolimą. Esmė – bloga gynyba, kurioje nesudirbome.

– Ką planuojate veikti per FIBA „langą“ šios savaitės pabaigoje, kai žais Lietuvos rinktinė?

– Tai viena iš nesusikaupimo šiam mačui priežasčių, nes į rinktinę kviečiami keturi mūsų žaidėjai. Paskutinę savaitę tik vyko kalbos apie tai. Rungtynės nuėjo į antrą planą.

– Kodėl nusprendėte dalyvauti naujoje Šiaurės Europos krepšinio lygoje?

– Yra eilė žaidėjų, kurie rungtyniauja mažiau, jie sėdi ant suolo. Manau, ši lyga duos šansų jiems rungtyniauti ilgiau. Kelionės netolimos.

– Ko tikitės iš „Ryto“ ir „Žalgirio“ derbio?

– Sunku pasakyti. „Žalgiris“ turėjo labai geras rungtynes Eurolygoje su ALBA – nežiūrint į tai, kad visą mačą kauniečiai atsilikinėjo, jie parodė charakterį, meistriškumą.

To mums labai trūko. „Rytas“ sužaidė puikias rungtynes Čempionų lygoje, bus įdomu – derbis yra derbis, nenorėčiau prognozuoti rezultato.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.