EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ arenoje šeimininkavusi Ukrainos komanda džiaugėsi šiltu sirgalių palaikymu

Trečiadieno vakarą „Žalgirio“ arenoje vienai dieną šeimininkavusi Slabožianskės „Prometey“ jų palaikyti susirinkusiems sirgaliams padovanojo tikrą krepšinio šou. Net 18 taškų deficitą panaikinusi Ukrainos komanda puikiai sugrįžo į rungtynes su Ulmo „Ratiopharm“, tačiau paskutinėmis rungtynių sekundėmis nusileido varžovams iš Vokietijos 105:106.

„Žalgirio“ arenoje šeimininkavusi Ukrainos komanda džiaugėsi šiltu sirgalių palaikymu.<br> V. Mačiulio nuotr.
„Žalgirio“ arenoje šeimininkavusi Ukrainos komanda džiaugėsi šiltu sirgalių palaikymu.<br> V. Mačiulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2022, 12:42 PM

Sirgalių atsineštomis Ukrainos vėliavomis puoštos arenos tribūnos ir šiltas vietinių sirgalių palaikymas sulaukė ir „Prometey“ komandos trenerio Roneno Ginzburgo dėmesio, kuris nors ir nusivylęs pralaimėjimu, džiaugėsi jų sukurta atmosfera.

„Esu labai dėkingas visiems, kurie šiandien atėjo mūsų palaikyti, galiu drąsiai sakyti, kad girdėdami sirgalių skanduotes tikrai jautėmės kaip namuose ir tai prisidėjo prie mūsų sugrįžimo į šį mačą. Lietuviai yra nuostabūs sirgaliai, kurie puikiai supranta krepšinį, pagarba jiems, tai nuostabu. Kiekvienas ateinantis tiek mums tiek Ukrainai labai daug reiškia.“ – teigė komandos treneris.

Po vakarykščio pralaimėjimo „Prometey“ Europos taurės varžybose yra iškovojęs 3 pergales bei patyręs tiek pat pralaimėjimų ir jų skaičiumi yra susilyginęs su A grupėje rungtyniaujančiu Panevėžio „7bet-Lietkabelis“.

„Tai mūsų pirmi metai Europos taurės turnyre. Esame panašioje situacijoje kaip ir kitos komandos, visgi manau, kad galime žaisti tikrai geriau, dabartiniu rezultatu nesu patenkintas. Tikiuosi, kad pavyks pademonstruoti geresnį žaidimą“ – teigė R. Ginzburgas.

Slabožianskės „Prometey“ į „Žalgirio“ areną šiame Europos taurės turnyro sezone sugrįš dar vieną kartą. Vasario 8 dieną komanda čia sužais dar vienas namų rungtynes su Liublianos „Cedevita Olimpija“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.