EUROLYGA 2023

Prieš mūšį Belgrade – „Crvena zvezda“ sirgalių priminimas kauniečiams: „Esame broliškos Rusijos pusėje“

Antradienį Kauno „Žalgiris“ Belgrade stos į dvikovą su vietos „Crvena zvezda“ klubu, o karštą sutikimą Lietuvos klubui garantuoja įsiaudrinę Serbijos sirgaliai.

Serbai atsisakė laikyti plakatą prie<br>stop kadras
Serbai atsisakė laikyti plakatą prie<br>stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2022, 2:27 PM

Praėjusiame Eurolygos sezone, balandžio 3 dieną Kaune vykusiose rungtynėse „Crvena zvezda“ krepšininkai atsisakė laikyti Ukrainos vėliavos spalvų plakatą, ant kurio parašyta „STOP WAR“.

Už tokį veiksmą „Žalgirio“ arenoje susirinkę sirgaliai Serbijos klubo žaidėjus nušvilpė, o kiek vėliau arenoje Lietuvos sirgaliai pasirodė su NATO vėliava.

Gruodžio 13 dieną komandos ir vėl susitiks tarpusavyje, tik šį kartą akistata vyks Serbijoje. Apie save priminė „Crvena zvezda“ klubo ultra „ludi za zvezdom“ (red. – „pamišę dėl žvaigždės“).

„Praėjusį sezoną „Žalgirio“ sirgaliai mus pasitiko su įžeidimais iš tribūnų: „Fuck you Serbia“, o tribūnose buvo nusikaltėlių NATO ir Ukrainos vėliavos dėl „paramos“ ukrainiečiams kare su Rusija. Mūsiškiai rungtynių pradžioje atsisakė laikyti palaikymo vėliavą Ukrainai, o po to visas rungtynes buvo įžeidinėjami žalgiriečių.

Po dviejų dienų (antradienį 19 val. vietos laiku) žaidžiame prieš juos ir jau dabar galime teigti, kad tai bus geriausias šio sezono vizitas. Parodysime jiems, kad nepamiršome net tik klubo keiksmų ir įžeidimų, bet ir visų serbų, nes esame broliškos Rusijos pusėje.

Įženkite į pilną „Pionir“ areną ir atkeršykite jiems už pralaimėjimą aikštėje, taip pat ir už (ne)sąžiningą atmosferą tribūnose. Raudonoji žvaigždė – Serbija – broliška Rusija . SUMINDŽIOKITE JUOS VISUS!“, – savo „Instagram“ paskyroje“ rašė ultra.

Šį sezoną abi ekipos Eurolygoje turi po 6 pergales ir 6 pralaimėjimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.