EUROLYGA 2023

Prieš Eurolygos mačą „Real“ treneris tikina – „Žalgiris“ namie yra pavojingas

Po nesėkmės antradienį Eurolygos mače išvykoje prieš Belgrado „Crvena zvezda“, Kauno „Žalgiris“ dvigubą turnyro savaitę užbaigs akistata su karališkuoju Madrido „Real“ klubu. Pastaroji ispanų ekipa yra viena iš Eurolygos lyderių, turinti 9 pergales ir tik 4 pralaimėjimus. Tuo tarpu Kazio Maksvyčio vedami žalgiriečiai yra iškovoję 6 laimėjimus po 13 rungtynių.

Chusas Mateo.<br>ZumaPress.com/Scanpix nuotr.
Chusas Mateo.<br>ZumaPress.com/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-12-14 19:25

Prieš kervirtadienio akistatą „Real“ treneris Chusas Mateo manė, kad žalgiriečiai namie bus itin sunkiai įveikiami ir yra labai pavojingi: „Ši savaitė yra labai sunki su daugybe kelionių, bet į šį mačą žiūrime optimistiškai, žinodami, kaip Kaune bus sunku rungtyniauti.

Visada Kaune sirgaliai sausakimšai užpildo areną. Jie visada nori pamatyti savo ekipos mūšį su „Real“. Dėl to namie „Žalgiris“ yra stiprus.

Tai pavojinga komanda, kuri kovoja dėl patekimo į atkrintamąsias kovas, tad mums teks grumtis panaudojant kur kas daugiau jėgų nei žalgiriečiai.

Turime gerai gintis, pranokti šeimininkų intensyvumą, puolimo arsenale atrasti gerų metimų prieš besikeičiančią „Žalgirio“ gynybą“, – sakė Ch.Mateo.

„Real“ ir „Žalgirio“ akistata Kaune vyks ketvirtadienį 19.30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.