EUROLYGA 2023

Devintas kartas iš eilės: „Žalgiris“ serbams pragarą kurs pilnutėlėje Kauno arenoje

Kauno „Žalgirio“ aistruoliai ir toliau rodo išskirtinę meilę daugkartiniams Lietuvos čempionams – sausio 20 dienos dvikovoje su Belgrado „Crvena Zvezda“ kauniečius „Žalgirio“ arena vėl pasitiks sausakimša.

Kauno sirgaliai vėl iššlavė visus bilietus.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Kauno sirgaliai vėl iššlavė visus bilietus.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

2023-01-03 12:40

Tai bus jau devintas kartas iš eilės šiame sezone, kai Eurolygos namų rungtynes Kazio Maksvyčio auklėtiniai Nemuno saloje žais pilnutėlėje arenoje.

Bilietų sparčiai mažėja ir į likusias šio sezono Eurolygos namų rungtynes, o į šią savaitę vyksiantį sausio 5 dienos susitikimą su Stambulo „Fenerbahce“ bilietų neliko dar prieš šventes.

Dvikova su Turkijos komanda bus ypatinga vienam iš bilietą įsigijusių aistruolių – jau dabar aišku, kad šiame susitikime į „Žalgirio“ areną atvyks 150-tūkstantasis krepšinio rungtynių lankytojas, kuriam atiteks ir specialus prizas – Eurolygos kamuolys su žalgiriečių parašais.

Apsilankyti „Žalgirio“ arenoje sausio mėnesį dar bus galima „Betsafe-LKL“ (sausio 8 d. su Klaipėdos „Neptūnu“ ir sausio 29 d. su Jonavos „CBet“) ir Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (sausio 22 d. su Alytaus „Wolves“) mačuose.

Trejos namų rungtynės žalgiriečių laukia ir vasario mėnesį. Į Kauną vasario 3 d. atvyks Belgrado „Partizan“, vasario 10 d. – Vitorijos „Baskonia“, o vasario 12-ąją – Prienų „Labas GAS“ krepšininkai.

Vienoje iš minėtų dvikovų taip pat tikimasi peržengti dar vieną šio sezono krepšinio rungtynių lankomumo ribą – „Žalgirio“ areną turėtų aplankyti 200-tūkstantasis šio sezono krepšinio aistruolis.

Kaip ir laimingojo aistruolio dvikovoje su Stambulo „Fenerbahce“, taip ir 200-tūkstantojo šio sezono „Žalgirio“ krepšinio rungtynių lankytojo lauks ypatingas prizas, į kurį pretenduos visi, įsigiję bilietus į minėtas rungtynes.

Kovą į Kauną dar atvyks Vilerbano ASVEL ir Pirėjo „Olympiacos“, o mėnesio pabaigoje per dvigubą Eurolygos savaitę „Žalgirio“ arenoje viešės „AS Monaco“ ir Valensijos „Basket“.

Paskutines Eurolygos reguliariojo sezono namų rungtynes kauniečiai „Žalgirio“ arenoje žais balandžio 6 d., kai į Lietuvą atvyks Tel Avivo „Maccabi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.