EUROLYGA 2023

Pas V. Šeškų sugrįžęs V. Šulskis pripažino: buvo pasiilgęs jo rėkimo

Betsafe-LKL TV žiūrovų dėmesiui – dar vienas pokalbis su lygos krepšininku, šįkart – Jonavos „CBet“ puolėju Vytautu Šulskiu.

Vytautas Šulskis.<br>LKL nuotr.
Vytautas Šulskis.<br>LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

LKL

2023-01-03 12:56

Pokalbio pradžioje žaidėjas įvardino labiausiai pasiilgtą trenerio Virginijaus Šeškaus savybę. Su šiuo specialistu V. Šulskis kartu dirbo 2015–2016 m. sezone, kuomet rungtyniavo Prienų ekipoje ir tapo naudingiausiu pirmenybių žaidėju.

„Turbūt daugiausiai buvau pasiilgęs Virginijaus Šeškaus pastovaus rėkimo rungtynėse, kuris labai užveda žaidėjus, – su šypsena veide kalbėjo Jonavos klubo atstovas. – Būna labai nemažai, bet dažniausiai esame to verti, tai didelių problemų nėra. Žmogus gyvenimo matęs, išklausai trenerį, pasakai „mano klaida“ ir žaidi toliau.“

V. Šulskio šeimą galima pavadinti tikra krepšinio šeima, kadangi jo žmona – Gabrielė Šulskė – taip pat yra profesionali krepšininkė, rungtyniaujanti Vilniaus „Kibirkšties“ komandoje. Dėl to Šulskių namuose krepšinio niekada netrūksta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.