EUROLYGA 2023

M. Alekna įvardijo žalgiriečius, kurie galėtų būti disko metikais

Ketvirtadienio vakare „Žalgirio“ arenoje įvykusiose Eurolygos reguliariojo sezono pirmojo rato paskutinėse rungtynėse žalgiriečiai, net ir dvikovos pradžioje netekę traumą patyrusio Keenano Evanso, iškovojo nuostabią pergalę, įveikę Stambulo „Fenerbahce“ krepšininkus.

 M. Alekna ir E. Jurgaitytė.<br> stopkadras
 M. Alekna ir E. Jurgaitytė.<br> stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Jan 6, 2023, 3:12 PM

Susitikimo užkulisius fiksavo #ŽalgirisBackstage su laidos vedėja Egle Jurgaityte priešakyje. E.Jurgaitytė į areną susirinkusių sirgalių klausė, kas jiems labiausiai patiko per pirmąją Eurolygos sezono pusę „Žalgirio“ pasirodyme.

Sirgalių nuomonės neretai sutapo, o žaliai baltų fanus papirko iškovotas pergalių skaičius, pilna „Žalgirio“ arena, žmonių palaikymas, žaidėjų kova ar fantastiška pergalė prieš Madrido „Real“ klubą.

„Atmosfera tarp komandos, tarp pačių žaidėjų. Žaidėjai turi visą sėkmę, kuri ir kelia visą euforiją“, – įvardijo vienas arenoje kalbintas vyras.

„Negalvojau, kad taip gerai žais Rolandas Šmitas. Dar reikia bilieto į atkrintamąsias ir viskas bus gerai“, – tvirtino kitas sirgalius.

„Žalgirio“ arenoje rungtynes su „Fenerbahce“ stebėjo ir 2022-aisiais pasaulio vicečempionu ir Europos čempionu tapęs disko metikas Mykolas Alekna.

„Iš tikrųjų, jau net ir pamiršau, nes tas jausmas praeina labai greitai. Dabar vėl kimbu į darbus, ruošiuosi naujajam sezonui“, – apie jausmą iškovojus įspūdingus laimėjimus kalbėjo sportininkas.

M.Alekna tvirtino, kad dar iki studijų JAV dažnai pats paimdavo krepšinio kamuolį į rankas bei pažaisdavo su dukart olimpiniu čempionu tėčiu Virgilijumi Alekna.

„Anksčiau su tėčiu dažniau pamėtydavome į krepšį, dabar tą darome mažiau. Kai dar gyvenau Lietuvoje, pažaisdavome krepšinį namų kieme“, – kalbėjo pašnekovas.

E.Jurgaitytė M.Aleknos pasidomėjo ir kuris iš žalgiriečių galėtų būti geriausiu disko metiku.

„Arba Ignas Brazdeikis, arba Arnas Butkevičius. Turi būti lietuvis, nes lietuviai toli diską meta. Jie turi tokį gerą, disko metikui tinkantį sudėjimą. Tikrai galingi vyrai ir diską mestų toli“, – tvirtino M.Alekna.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.