EUROLYGA 2023

Po šiurpios traumos – jautri K. Evanso žinutė: „Viskas atsitinka dėl priežasties“

Kauno „Žalgirio“ lyderiui Keenanui Evansui ketvirtadienį skubiai atlikta Achilo operacija, po kurios žaidėjas pasidalijo žinute su gerbėjais.

K. Evansas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K. Evansas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 6, 2023, 7:29 AM

„Noriu visiems padėkoti už palaikymo žinutes, meilę ir pozityvą. Viskas atsitinka dėl priežasties. Dievas turi planą! Todėl nenusiminsiu ir toliau tikėsiu procesu“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė K.Evansas.

26-erių amerikietis traumą patyrė Eurolygos rungtynių su Stambulo „Fenerbahce“ klubu pradžioje. Atkovojęs kamuolį gynyboje įžaidėjas pajuto skausmą ir suklupo. Jis iškart buvo išgabentas į klininką, kur jam atliktą operacija. Dėl jos krepšininkas negalės žaisti mažiausiai 6 mėnesius.

Šį sezoną amerikietis demonstravo fantastišką žaidimą Eurolygoje. Iki traumos K.Evansas buvo rezultatyviausias ir naudingiausias komandos žaidėjas turnyre su 16,8 taško ir 18,4 naudingumo balo vidurkiais. Ketvirtadienio vakarą žaidėjas buvo spėjęs pelnyti 2 taškus per sužaistas 57 sekundes. Nepaisant jo traumos, kauniečiai 86:66 sutriuškino turkų komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.