„Crvena zvezda“ ir vėl prisidirbo – Adrijos lyga suspendavo klubo talentą

2023 m. sausio 11 d. 17:39
Lrytas.lt
Belgrado „Crvena zvezda“ klubas ir toliau nesugeba neprisidaryti problemų. Šį kartą Serbijos klubas susilaukė nuobaudos ir vietinėje Adrijos lygoje.
Daugiau nuotraukų (1)
„Crvena zvezda“ priklausantis 17-metis Nikola Topičius buvo suspenduotas iki sezono pabaigos.
Belgrado klubas sausio 4 dieną paskolino krepšininką Belgrado FMP komandai, tačiau sausio 6 d. vykusiose Eurolygos rungtynėse prieš „Valencia“ krepšininką vis tiek registravo.
Į tai griežtai sureagavo Adrijos lyga, kuri panaikino N.Topičiaus registravimą FMP klube, o pačiam žaidėjui uždraudė rungtyniauti vietiniame čempionate.
„Joks žaidėjas negali vienu metu atstovauti dviem klubams, net jei yra dalyvaujama skirtinguose turnyruose“, – oficialiame pranešime paskelbė lyga.
Protestuoti bandė ir „Valencia“, kuri tas rungtynes pralaimėjo 75:77, tačiau Eurolyga kaltinimus atmetė, kadangi Ispanijos klubas veiksmų ėmėsi praėjus 48 valandoms po įvykio.
Krepšininko agentas Miško Ražnatovičius paskelbė, jog N.Topičius rungtyniaus antroje Serbijos lygoje, Belgrado OKK komandoje.
Adrijos lygoje žaidėjas fiksavo 3,4 taško ir 3,1 naudingumo balo vidurkius.
„Crvena zvezda“ problemų turi ir Eurolygoje. Dėl finansinių pažeidimų Serbijos klubas negali registruoti naujų žaidėjų, tarp kurių yra ir iš NBA atvykęs argentinietis Facundo Campazzo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.