EUROLYGA 2023

Naujoje FIBA jaunimo Čempionų lygoje žais ir Vilniaus „Ryto“ pamaina

FIBA Čempionų lyga pirmadienį paskelbė apie dar vieno projekto, skatinančio naujoves klubų krepšinio srityje, sukūrimą: bus rengiama FIBA Jaunimo krepšinio čempionų lyga.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-01-16 13:48, atnaujinta 2023-01-16 13:51

Dešimties klubų, atstovaujančių aštuonioms skirtingoms šalims, jaunimo komandos dėl titulo varžysis Turkijoje.

Tarp jų bus ir Vilniaus „Ryto“ pamaina.

Turnyras vyks dviejose Bursos miesto arenose, o balandžio 15 d. „Tofas Nilufer Spor“ arenoje bus karūnuoti pirmieji čempionai.

Varžybose dalyvaus „Bnei Herzliya“, „Nymburk“, „Ostende“, Jeruzalės „Hapoel“, „Igokea“, Tenerifės „Lenovo“, Ludvigsburgo „Riesen“, Vilniaus „Rytas“, Mursijos UCAM ir Bursos „Tofas“ komandos.

„Jaunimo krepšinio čempionų lyga yra naujas ir jaudinantis projektas, kuris patenkins daugelio BCL klubų poreikį. Tai taip pat logiškas evoliucinis žingsnis mūsų nuolatinėse pastangose padėti ugdyti jaunus Europos žaidėjus ir sudaryti jiems optimalias sąlygas, kad jie galėtų žaisti. aukštu lygiu“, – teigė Krepšinio čempionų lygos vadovas Patrickas Comninosas.

Burtai bus traukiami vasario mėnesį, kai dešimt komandų bus suskirstytos į dvi grupes po penkias komandas, o varžybos vyks nuo balandžio 11 d.

Dvi geriausios kiekvienos grupės komandos pateks į pusfinalį, o trečią ir ketvirtą savo grupėse užėmusios komandos žais dėl 5–8 vietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.